Foto van een Steyr 8165 met dewa maalmolen.foto van enkele  jaren geleden. Bij dit loonbedrijf ben ik een aantal jaren vast in dienst geweest.

Steyr 8165

stijn-de-bock
Foto van een Steyr 8165 met dewa maalmolen.foto van enkele jaren geleden. Bij dit loonbedrijf ben ik een aantal jaren vast in dienst geweest.

Reacties

+1
Sojaboontje
Brute trekker. Wat deed je zoal voor werkzaamheden bij dat loonbedrijf als ik vragen mag?
+1
stijn-de-bock
@Sojaboontje het grootste deel in verhuring met een bandenkraan.
a3vandiejen
@stijn-de-bock En zit je nu nog steeds bij een loonbedrijf?, omdat je wel eens een foto plaats van trekkers waar je werkt.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen niet meer voltijds.heb achter het loonbedrijf 11 jaar bij van moer Hector gewerkt.een bedrijf dat vooral grond en afbraakwerken doet.en zit nu al een aantal maanden bij van den Berghe gebr.een bedrijf dat wegenis en rioleringswerken doet.af en toe help ik nog wel bij een boer of loonbedrijf.
a3vandiejen
@stijn-de-bock Mooi, dus toch af en toe nog op de trekker,
+2
stijn-de-bock
@a3vandiejen zeker.al van bij de geboorte een tractorfan. Mijn vast voertuig is een 6bij 6 vrachtwagen dus das ook een beetje een tractor.
+4
Gavrie Willemsen
Nou dit is echt een woeste combinatie ❤️💪🏻👌🏻💪🏻
+4
a3vandiejen
Prachtige Steyr.
@stijn-de-bock waren ze een beetje tevreden over deze Steyr? Ik heb nog maar weinig positieve reacties gehoord over deze reeks. 😉
+1
stijn-de-bock
@tractorquintentje grootste minpunt was de versnellingsbak die had een slechte smerig maar dat is bij deze op jonge leeftijd aangepast door de dealer. Wat ook een minpuntje was dat de versnellingen omgekeerd lagen tov de andere trekkers 8130ers toen.dat deed hem bij bepaalde chauffeurs wel eens knarsetanden. Maar al bij al best een oersterke beer van een trekker die toch iets meer dan 20 jaar in bedrijf geweest.
@stijn-de-bock Correct, exact hetzelfde verhaal dat ik al gehoord heb. Gebrek aan smering in de versnellingsbak. Verder prima tractors dacht ik zo.
+3
stijn-de-bock
@tractorquintentje sterke motor met een zwaar maar mooi geluid.ik reed er heel graag mee Maar niet iedereen.
+1
olro 61
Wel mooie trekkers om te zien, deze Steyrs.
+1
stijn-de-bock
Valt me nu pas op:er liggen gele achterwielen op.dat zijn eigenlijk wielen van een New Holland combine tx 34. Deze waren keihard en viel dus niet mee te rijden. Ze hebben er dan ook maar een korte periode op gelegen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 8165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!