Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Fendt 103s van boerderij Nellestein uit Wassenaar, jaren '80. Als klein kind regelmatig mee gereden, later in de jaren negetig zelf regelmatig mee gereden. Fijne

Landbouw miniaturen 1:32 Fendt

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:32 Fendt 103s van boerderij Nellestein uit Wassenaar, jaren '80. Als klein kind regelmatig mee gereden, later in de jaren negetig zelf regelmatig mee gereden. Fijne trekker om mee te werken,soepel en snel. Met stand S op de versnellingspook had de trekker aardig de vaart erin, zeker voor die tijd. Zo in inkuil outfit is wel de meest verre herinnering die ik van de trekker heb. Dus vandaar dit zo te hebben nagemaakt. Zo'n cabine maken is wel even een puzzel met de schuine voorramen. Wel een gaaf model geworden. Heb lang op deze modellen gewacht. Verbouwd van de 3s van UH.

Reacties

+2
Towaberg
Heel mooi exemplaar.
+2
BjornV
Heel mooi
+1
eduard-zwiep
👍🏻 👍🏻
+1
steyrlanzboy
Mooi
+2
fendt farmer309c
Een super mooi model ,
Maar 1 puntje een 103s is nooit met deze neus geleverd een 105s 106s wel maar dat is maar een detail
+1
chris33
@fendt farmer309c Dat zou best kunnen, je bedoelt zeker iets met de zij roosters. Ik ga het nog even nakijken, maar nu je het zegt, begint me iets de dagen.
fendt farmer309c
@chris33 deze neus zit normaal op een 103s de neus op jouw model is van de oude serie van de 3s 4s of van de eerste 105s 106s.

bensagroservice.nl/viewImage.php/…
+1
olro 61
@chris33 Mooi model geworden, U-H komt ook nog (of hij is er al) met een Farmer 105 S, deze heeft eenzelfde type motorkap als een 103 S, allen zal die van de 105 wel iets langer zijn, daar het een 4 cilinder is. Ik verwacht (en hoop) dat U-H over een tijd ook wel een uitvoering op de markt brengt met een frame of/en een Fritzmeier of Peko cabine.
+1
chris33
@olro 61 De 105 is dat ik al uit, alleen had dat model enorme hoekige achterspatborden, wat ik niet echt op het origineel vond lijken, vandaar dat ik de 3s gekocht had. Ik ga het nog eens nakijken. de kans is groot dat ze inderdaad ook nog met de cabines komen, kan alleen weer een poos duren helaas.
+1
olro 61
@chris33 Dat die spatborden van die 105 niet kloppen, leek ik mij ook al te verbeelden...ik wacht wel tot hij met een kabine uit komt.
+3
akkermopet
Weer zo'n topper! 🤠
+3
bob de bouwer
Dat ziet er weer geweldig mooi uit
+1
a3vandiejen
Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!