Foto van een Wheel Horse B112 met zelfbouw aanhanger.. Foto is geplaatst door inspecteurfendt op 26-01-2019 om 23:01:07, met 9 reacties.

Wheel Horse Meerdere

inspecteurfendt
Foto van een Wheel Horse B112 met zelfbouw aanhanger.

Reacties

steyrlanzboy
Lijkt net op een internationale harvester cub cadet
Glenn IH
@steyrlanzboy Een cub cadet is een heel stuk zwaarder gebouwd dan een wheel horse. kan je meteen zien aan de chassi.
Glenn IH
.

(klik om te vergroten)

.
inspecteurfendt
@Glenn IH idd, hangt ook af van het model. Een D serie is zwaarder gebouwd. Maar om deze kar te trekken, te maaien en hout te hakselen is hij zwaar zat.
Glenn IH
@inspecteurfendt ja tuurlijk is hij sterk genoeg hier voor en is ook een heel stuk beter voor te trekken dan de huidige zitmaaiers. Ja je hebt er ook zwaardere in wheel horse maar zover ik weet hebben deze nooit een chassis gehad. ( Heb er zelf ook nog 1 gehad) welk merk motor licht er in deze?
inspecteurfendt
@Glenn IH origineel was het een 11pk briggs and Stratton maar deze is ontploft bij de vorige eigenaar. Ik heb er nu een 13 pk tecumseh ingestoken. Deze komt uit een Husqvarna zitmaaier.
Glenn IH
@inspecteurfendt ja die Briggs and Stratton gaan ook niet zoon zeer lang mee als de zitmaaier nog een 2 de leven krijg. Heb er 2 Briggs and Stratton in gelegen en deze 2 hebben nog altijd niet de Kohler motor van de club cadet van 1975 overleeft 😕
inspecteurfendt
@Glenn IH Ik blijf het toch wonderbaarlijk vinden dat die kleine 1 cylinder motoren na 55 jaar mits goed onderhoud nog perfect werken. Tegenwoordig mag je al blij zijn dat de motor het 10 jaar vol houdt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Wheel Horse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!