Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken)  gespot op parkeerplaats langs A12 tussen Utrecht en Woorden.  Deutz 6.61, JD 3040, Fiat 55-66 en achter de Fiat nog een ploeg.  Op vrachtwagen met buitenlands kenteken. Ik kon er niets uithalen waar die vandaan komt. Mogelijk onderweg naar Rotterdam voor export?  Of misschien naar Richie Bross Moerdijk?

Onbekend meerdere (diverse merken)

Foto van een Onbekend meerdere (diverse merken) gespot op parkeerplaats langs A12 tussen Utrecht en Woorden. Deutz 6.61, JD 3040, Fiat 55-66 en achter de Fiat nog een ploeg. Op vrachtwagen met buitenlands kenteken. Ik kon er niets uithalen waar die vandaan komt. Mogelijk onderweg naar Rotterdam voor export? Of misschien naar Richie Bross Moerdijk?

Reacties

+2
valmet6400power
Of gestolen 😂
walker1
@valmet6400power daarom de foto, mocht iemand iets missen....
+2
valmet6400power
@walker1
Zou wel een stunt wezen als blijkt dat deze lading gestolen zou zijn, jij mooi een fotootje van geschoten terwijl bij wijze van spreken iemand zijn Fiat 55-66 gestolen is 😃
+1
walker1
@valmet6400power Je weet het maar nooit, maar gestolen spul gaat meestal snel de grens over richting oost Europa. Tenzij het ergens buiten Nederland gestolen is en dat ze dus maar Nederland ingereden zijn. Maar met een vrachtwagen met 3 gestolen trekkers bij een groot tankstation je nachtrust gaan pakken is ook niet bepaald het slimste idee.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend meerdere (diverse merken) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!