De kleine en de ukkie :) Ik reed volgas op de grote baan met de 203 en pa met de 308 achterna en die zei dat die toch mooi 35kmh rijdde als die me volgde. Best snel voor zo'n kleine tractor.

Fendt Meerdere

eicher4048driver
De kleine en de ukkie 😄 Ik reed volgas op de grote baan met de 203 en pa met de 308 achterna en die zei dat die toch mooi 35kmh rijdde als die me volgde. Best snel voor zo'n kleine tractor.

Reacties

1046
308. Fijne trekkerties
+1
eicher4048driver
@1046 Heel zeker! Degelijk model waar je nog perfect zelf aan kan sleutelen en een ideale verhouding gewicht, wendbaarheid en kracht.
1046
@eicher4048driver wij hadden er 1 die met 18000 uur wegging. Toen kwamen er ook grote kosten aan . Jaren met plezier mee gewerkt. Is een 510 voor teruggekomen
+1
eicher4048driver
@1046 Deze mag eigenlijk ook wel eens onder handen genomen, verbruikt een beetje water bij de olie en lekt olie uit de vloeistofkoppeling, hefcilinder en achteraan aan de aftakas. Die laatste 2 lekkages zijn niet zo moeilijk te verhelpen dit dat staat in het kort op de planning. Heeft dan ook 12550 ondertussen. Moesten er echt grote kosten aankomen die ik niet zelf kan, dan zou er ook een andere komen. 510 met voor/achteruit onder het stuur en powershiften is wel fijn maar dan zit je in een heel andere prijsklasse.

203 staat volledig in orde zonder enige lekkage.
+1
A.H.S.
Erg leuke foto zo,kun je ze niet een keer naast elkaar staand fotograferen,dan kun je mooi het verschil in formaat zien.
De verhouding van deze kleine lijkt ook beter te kloppen,vaak zijn de smal spoortrekkers wel smal, maar net zo lang als de normale uitvoering.
Mooie 'ukkie-203' hoor !!! 😃
+1
eicher4048driver
@A.H.S. Hahaha ja inderdaad. deze zijn lengte op breedte verhouding is nu 2 op 1 want hij staat momenteel op het breedst, 1,4m is dat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!