Foto van een Liebherr 914 van AGL Holten en 916 van Reijlink Holten bezig met middenpaal zetten voor het paasvuur.

Liebherr kraan

steyrTom
Foto van een Liebherr 914 van AGL Holten en 916 van Reijlink Holten bezig met middenpaal zetten voor het paasvuur.

Reacties

Albert Peters
Wat is er leuk aan een paasvuur?
@Albert Peters vanwaar die vraag😂
steyrTom
@Albert Peters met een groep 15-25 jarigen elke zaterdag paar maanden lang bij boeren, kwekers, natuurgebieden etc. hout verzamelen en dat na de tijd evalueren. Hebben hier een wedstrijd met 4 buurtschappen voor grootste en/of mooiste paasvuur waarbij de strijd de laatste weken hoog oploopt💪. Als je het niet kent mischien een apparte hobby maar een ander is weer maanden druk voor een carnavals wagen die maar een paar keer gebruikt worden.
fendt farmer309c
@steyrTom in onze streken wordt dit ook gedaan maar dan als sint-Maarten vuur half november , omdat we nu volop in de carnavals wagens zitten 😅.
@steyrTom vanwaar die paal in het midden? Wij doen met de vriendengroep ook elk jaar paasvuur organiseren, meestal 2-3 dagen takkenrijden met 4-6 kiepers. Dit jaar zal het met 1 dag wil ophouden omdat we het weekend daarvoor trekkertrek en tentfeest organiseren, lekker druk 😅💪🏻
Wij maken er overigens geen wedstrijd van wie de grootste bult heeft, t gaat erom dat we een gezellige avond hebben met veel bezoekers/ kijkers.
steyrTom
@ronald-deutz-fahr een oriëntatie punt met bouwen. Word machinaal een begin gemaakt en de rest moet tak voor tak met de hand. Maken er ook verlichting in voor tijdens het bouwen s avonds.
@steyrTom dan moet je een beste club vrijwilligers hebben! Hoe groot/hoog word zo’n bult?
steyrTom
@ronald-deutz-fahr beginnen het seizoen met ongeveer 10 man en laatste dagen zullen er ongeveer 50 rontlopen. Vorig jaar 6000m3 en ruim 20 meter hoog. Zal dit jaar iets kleiner worden omdat we de regels hebben aangepast.
@steyrTom allemachtig! Daar is onze een kleintje bij😅

(klik om te vergroten)

+1
@ronald-deutz-fahr als je nog iemand zoekt om hout te rijden ik heb nog een kipper en een trekker staan haha
Albert Peters
@steyrTom nou veel plezier dan en succes

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Liebherr kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!