Foto van een Case IH Puma 165 4 scharen in de Wieringermeer. Foto is geplaatst door atlaspower op 03-03-2019 om 10:51:28, met 9 reacties.

Case IH Puma 165

atlaspower
Foto van een Case IH Puma 165 4 scharen in de Wieringermeer

Reacties

MaxxuM4ever
Dacht dat die boer alleen new Holland en fiat reed, pittig bereik met je drone of moest je er een stukje achteraan rijden?
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Volgens mij heeft deze boer een Fendt 824 (of iets in die trend) ingeruild voor deze..
MaxxuM4ever
@valmet6400power aha, de grootse groenteboer, goede hint haha. Dat was al een oud ding die 824 idd maar wel een buffel en waardevast als je hem een beetje indehoudt ala gavrie Willemsen
valmet6400power
@MaxxuM4ever
Zoveel Case 165 met zwarte velgen rijden er niet in de polder, oog voor detail 😏
Weet niet hoeveel uur erop staat maar volgens mij was die Fendt aardig op haha, zal ook wel niet zo veel onderhoud krijgen / binnen gestaan hebben daar!
atlaspower
@MaxxuM4ever was op de hoek ernaast aan het polyester schotten rooien, en aangezien me zoon ree dacht ik het even te filmen,, toen heb ik deze ook maar even meegepakt,, zat iets meer uitdaging in 😃
valmet6400power
@atlaspower
Wel mooi (duur) speelgoed! Dan was je op je weg hier naartoe wel langs onze boerderij gereden denk ik 😂
atlaspower
Ik was over Den Oever,, trekker was wel binnen door over Slootdorp er naar toe gereden,, weet niet waar jij zit ?
valmet6400power
@atlaspower
De weg van Wieringerwerf naar Kreileroord, als je dat wat zegt haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH Puma 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!