paar dagjes stoet rijden met de 615.. Foto is geplaatst door matzzz op 06-03-2019 om 11:05:13, met 15 reacties.

Fendt 615

matzzz
Paar dagjes stoet rijden met de 615.

Reacties

+2
eicher4048driver
Is mooi toch. Ik ging vroeger als kleine jongen ook graag naar de carnavalstoet zien in het dorp. Maar niet voor de wagens maar voor al die verschillende tractors voor de wagens te zien blinken. Dat is wat verwatert nu ik zelf met dat grote spul rijd. Maar trekkertrek en gymkana doe ik wel jaarlijks mee ook fijne gelegenheid.
DANOONTJE POWERR
@eicher4048driver
Wat is gymkana?
+1
Fred6490
@DANOONTJE POWERR Veel stress😁
YaMaGa
@DANOONTJE POWERR dat zijn behendigheidswedstrijden, betaat voor tractoren maar ook verreikers, kranen,... moeten daarbij allemaal opdrachtjes doen bv bierflesje openen met de hef van je trekker
DANOONTJE POWERR
@YaMaGa Geinig
eicher4048driver
@YaMaGa klopt! Altijd een fijn evenement in de zomer met genoeg bier, deelnemers en vrijwilligers. ook zijn er achteraf prijzen.
YaMaGa
@eicher4048driver ja maar wel oppassen dat je geen flesje bier hebt dat gesneuveld is tijdens het openen met de trekker haha
eicher4048driver
@YaMaGa Hahahah Dat is zo. Er is ook zo een proef dat je lege flesjes moet verleggen met uitstekende pin aan een karretje als je die proef hebt en de vorige was nogal ruw met de flesjes dan is de kans dat ze bij jou stuk gaan ook erg groot 😀
YaMaGa
@eicher4048driver die heb ik nog niet gezien 😉
+1
eicher4048driver
@YaMaGa Deze proef, niet zo simpel, je moet de flesjes van de ene houder naar de andere leggen maar als ze op de ijzere pin beginnen rammelen zijn ze zo stuk 😁

(klik om te vergroten)

Fred6490
@eicher4048driver Das in Schriek ni? Heb daar eens aan deelgenomen twee jaar geleden, nog nooit zo hard gezweet😁😁
eicher4048driver
@Fred6490 Ja klopt deze foto is getrokken in schriek! Zweten wel, zeker als iet maar niet wil lukken. Maar de sfeer, altijd even top.
Fred6490
@eicher4048driver Bij mij waren maar paar proeven gelukt, ik gebruik trekker alleen voor transport van rupskraan en boomsleper. Dus sloeg daar wel figuur😁😁Maar flesje bier openen was gelukt!!!!
eicher4048driver
@Fred6490 Ik ben nu ook geen krak, maar je trekker kennen en veel met machines in de hef werken, in en uitspannen, dat scheelt al wel veel. Behendigheid is 1 ding, maar als je slim bent hoef je niet perce behendig zijn (afhankelijk vd proef) De tractor die je mee hebt scheelt ook een pak. Een maat van me deed het een keer met zijn tuinbouwtractor en was bij de eerste!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 615 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!