Foto van een Atlas 1202.. Foto is geplaatst door Loon en grondverzetbedrijf ten cate. op 06-03-2019 om 21:13:11, met 9 reacties.

Atlas 1202

Foto van een Atlas 1202.

Reacties

Fred6490
Ventiel vooruit achteruit ?
wim-same
Ik denk ventiel hoog - laag.
+1
Fred6490
@wim-same Dat zou ook kunnen, ik herinner mij dat dit soms om een of andere reden een corrigerende tik van de hamer nodig had.😁
+1
wim-same
@Fred6490 de remmen hadden ook wel eens een corrigerende tik nodig. Gelukkig kon je deze machines nog in zij achteruit trekken, dan kwam je ook tot stilstand. en met graven met een trekbak moest je wel eens een paar bakken grond achter je wielen gooien om je eigen niet weg te trekken. 2 X per jaar remmen reviseren was zo ongeveer standaard, net als de pennetjes en busjes van de kruishendels.
+2
Fred6490
@wim-same Haha inderdaad en af en toe een steek asje. Klapper was wel toen mijn wiel met trompet en al, besloot om zich van het geheel aftesplitsen en vrolijk de voortuin van de buren in dook. Manman ik heb met die kraan wat meegemaakt hoor.
wim-same
@Fred6490 Ik denk dat we allemaal genoeg mee gemaakt hebben met die kranen toen. Gelukkig is alles nu wel sterk verbeterd.
Fred6490
@wim-same Inderdaad😆
+2
wim-same
Vooruit - achteruit ging gewoon met een dubbelwerkend hydraulisch ventiel. Hoog - laag met een lucht druk ventiel. je moest wel stil staan om te schakelen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Atlas 1202 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!