Verwijderbare trekhaakinrichting voor de pakkenslee aan de pers gemaakt.. Foto is geplaatst door fergusonnetje op 11-03-2019 om 10:20:12, met 9 reacties.

New Holland Super Hayliner No 69

fergusonnetje
Verwijderbare trekhaakinrichting voor de pakkenslee aan de pers gemaakt.

Reacties

basia
Handige persjes ; veel mee gewerkt , maar dan een 68 nog met slede op hout geleiding .
69 heeft slee op rollen volgens mij ?
fergusonnetje
@basia Dit is een 68 met hout geleiding inderdaad. Deze stond alleen nog niet op tractorfan dus heb ik maar 69 ingevuld.
+1
basia
Bij mijn fotos (pag. 6,7) ben ik ook aan het persen met een 68 en MF 65 voor de hobby , knopers zelf gereviseerd , maar pers heb ik verkocht volgende eigenaar pers jaarlijks ong 1000 pak zonder een kapotte .
Heb nu nog 2 Welger AP 51 voor de hobby
+1
fergusonnetje
@basia Prachtig! Heb deze pers nu een jaar en ben er erg tevreden over. Op het begin had hij veel open pakken maar dat is naar wat afstelling opgelost. Deze zomer ook nog met een slee erachter dus dam zal het helemaal mooi gaan.
Landini 5500
Ik heb pas een 69 gekocht. De knoper aan de binnenkant werkt niet goed, lijkt dubbele knoop te maken en breekt het touw. Wat kan ik afstellen?
fergusonnetje
@Landini 5500 Misschien dat deze fotos van het handboek je helpen?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

basia
Ik denk dat het mesarmpje c.q. afstrijker te veel ruimte heeft t.o.v. het knoperbekje zodat de knoop niet goed van het bekje word geschoven na het knopen .
Zo krijg je soms 2 knopen die niet van het bekje gaan .
Oplossing is armpje iets bijbuigen zodat dit het knoperbekje raakt met knopen

Zorg ook dat het mesje goed scherp is dit voorkomt ook veel knoper storingen
evertjan1977
Mooie machine, heb er net zo een gekocht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Super Hayliner No 69 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!