Foto van een Trioliet triotrac, aan het voeren omdat onze normale voertrekker even een nieuwe koppeling nodig heeft. Dus dan pakken we gewoon de zelfrijder.

Trioliet triotrac

Foto van een Trioliet triotrac, aan het voeren omdat onze normale voertrekker even een nieuwe koppeling nodig heeft. Dus dan pakken we gewoon de zelfrijder.

Reacties

Kan er geen andere trekker voor de voerwagen
@Wilmer John deere jawel, maar de dx6.30 lag ook net in stukken en de dx4.30 is eigenlijk te klein. En deze staat toch bij ons in de schuur
@Deutz-Fahr-Rijder
Oh de loonwerker stalt zijn voerwagen bij jullie
@Wilmer John deere deze wagen is van een oom van mij, en die stalt hem idd bij ons, en wat bij ons gestalt wordt, wordt ook gebruikt door ons als het ons uitkomt
@Wilmer John deere ja daarom, is toch wel makkelijk af en toe
Deze lijkt mij sneller makkelijker en groter waarom gebruiken jullie die andere nog als deze er toch staat?
@Nick van Oosterhout het klopt dat deze er staat, maar hij is nog steeds niet van ons. En zo af en toe gebruiken weegt op tegen de kosten voor het stallen om het zo maar te zeggen. En hij verbruikt veel meer dan onze 2 voertrekkers samen doen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Trioliet triotrac en hebben de trefwoorden voeren , mais voeren en mengwagen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!