De Leyland nu helemaal klaar. Nieuwe rechterdeur, nieuw achterraam set frontgewichten en een nieuwe grill. Ook het interieur is helemaal compleet met nieuwe stofhoezen om de handrem en aftakashendel.

Leyland 272

De Leyland nu helemaal klaar. Nieuwe rechterdeur, nieuw achterraam set frontgewichten en een nieuwe grill. Ook het interieur is helemaal compleet met nieuwe stofhoezen om de handrem en aftakashendel.

Reacties

+6
kramer
Mooi, hij is op tijd af voor dat brexit gedoe 😄
@kramer Haha ja inderdaad, al ging het in Groot-Brittannië toendertijd ook niet vlekkeloos volgens mij
+3
stijn-de-bock
Prachtige trekker.
+2
olro 61
Mooie trekker geworden, mooie foto.
+2
a3vandiejen
Schitterend, complimenten.
+5
Albert Peters
Of hij net uit de showroom komt
+2
Bedankt allemaal, zitten heel wat uurtjes hobbytijd in onderhand.
sassinga
@MaartenMandemaker Heel mooi, kon je nog makkelijk nieuwe onderdelen vinden?
+1
@sassinga Dank je wel. Ja onderdelen zijn nog wel te krijgen. Bij Bod in Beek, en in Engeland zitten mensen die bijna alles nieuw leveren. Die maken ook nieuwe deuren en veel plaatwerk. Hadden het geluk dat een kennis daar spullen voor ons op wilde halen. Daar is ook een achterruit weg gekomen. Die ontbrak.
De cabine die er op zat was te slecht, heb er een andere cabine bij gevonden en pas gemaakt. Die was van een synchro model, en die bevestiging en nog wat dingen zijn net weer anders dan van het oudere model. Al met al een flink project. Maar geeft wel voldoening zo.
+2
RPCounty
@MaartenMandemaker alles ziet er perfect uit Maarten. Heel mooi geworden.😀
@RPCounty Dank je wel Richard, mooi gelopen zo 😁
+3
RPCounty
@MaartenMandemaker zeker. En mooi dat alles past wat we meegenomen hebben😅
+2
sassinga
@RPCounty Had al zo'n idee dat jij het voor Maarten had meegenomen.
+3
Fendt926Driver
@RPCounty haal jij ook wel eens ford onderdelen op uit duitsland??
Lijkt mij ook wel makkelijk zo n bezorg service....
Nee hoor gekheid...

Ik vindt het prachtig collegiaal dat je spullen voor anderen kunt/wilt mee brengen
+3
RPCounty
@Fendt926Driver haha dank je wel Huub. En ik haal trouwens ook wel ns spul uit Duitsland weg🤣🤣🤣. Maar t kwam met Maarten zo mooi uit. Want ik moest toch redelijk in de buurt zijn dus ik zeg dan pik ik t wel op. Want een achterruit opsturen die al niet te vinden is is vragen om problemen. En een deur opsturen van dat formaat kost je gewoon een deur er bij. Dus elkaar gewoon vooruit helpen he. En Maarten is ook nog ns een beste vent😎😂😉
+3
@RPCounty Haha ja inderdaad. Alles zit er nu op en aan dus. De deur past perfect en ook de achterruit is de juiste 😅, wel ff prutsen om hem erin te krijgen met die hoeken. Veel orgineler dan dit kunnen we hem niet krijgen denk ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Leyland 272 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!