van de week een SAME 360 opgehaald. Technisch in behoorlijk goede toestand, plaatwerk wel werk aan maar niet rot.

Same 360

wim-same
Van de week een SAME 360 opgehaald. Technisch in behoorlijk goede toestand, plaatwerk wel werk aan maar niet rot.

Reacties

schluterman
Mooi trekkertje hoeveel pk is zoiets nog?
+2
wim-same
@schluterman 64 pk, ongeveer uit 1960
kramer
@wim-same Flinke trekker voor die tijd en zeker met 4wd.
+1
wim-same
@kramer zeker, de 480 was toen de grootste. die was 84 pk. De 360 is een 3 cilinder en de 480 een 4 cilinder, Met een scheepsmotor.

(klik om te vergroten)

+3
a3vandiejen
Mooie aanwinst Wim.
+1
wim-same
@a3vandiejen word ook weer tijd voor een groepsfoto Adrie. van klein naar groot.
a3vandiejen
@wim-same Zeker, altijd mooi.
+1
fendt farmer309c
Ik zag je net in de klep staan, mooi artikel
wim-same
@fendt farmer309c Klopt, Ja het is een mooi artikel geworden.
Kramer U800
Leuke, koddige Same! Zo iets lijken mijn vader en ik nog wel wat, als we de ruimte ervoor hadden 😜😅 Gaat u hem opknappen want ik ga er vanuit dat deze rode kleur niet origineel is, en het het plaatwerk heeft ook wat aandacht nodig. Als die van mijn was zou ik ook gelijk die valbeugel eraf halen.
+2
wim-same
@Kramer U800 Klopt, Adrie en ik willen hem opknappen. De kleur is niet juist, en de beugel gaat er ook af. Ik den zelfs andere spatborden. Deze typen waren er met schelp en met brede spatborden. Ik heb nog originele brede spatborden met zit beugels die erop kunnen. Dan kan mijn vrouwtje ook mee rijden.
+3
Kramer U800
@wim-same Kijk! Dat zijn leuke plannen om naar uit te kijken! Dan zitten we met zijn allen op 1 lijn.
+2
wim-same
@Kramer U800 het zal nog wel even duren hoor. maar ik ben stiekem wel al een paar dingetjes aan het repareren. Zo start hij nu al beter als gisteren. Rubber hoesje bij de brandstofpomp verwijderd. Zonder lopen ze mooier en beter den met dat hoesje, bovendien was deze ook niet goed bevestigd. Even een paar km vol gas mee gereden, en toen werd het roken ook al minder.
+1
Kramer U800
@wim-same
Quote:
Het zal nog wel even duren hoor

Dan kan er alvast over gedroomd worden haha 😉 Dat is ook belangrijk. Elke keer wat doen en dan komt het goed. Adrie heeft ervaring met spuiten en het schuren van plaatdelen heb ik gezien dus daar gaat die 360 wel van opknappen.
+2
wim-same
@Kramer U800 Dromen doe ik wel over andere dingen hoor, niet over trekkers. ha ha. komt misschien wel heel ander plaatwerk op wat ik al heb liggen. Dat is gaaf en zonder deuken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same 360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!