Foto van een Deutz-Fahr Meerdere
Deutz DX 6.50 en Deutz DX 4.70. Geplaatst door frank857 op 19-05-2019 om 11:04:50, met 31 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

Foto van een Deutz-Fahr Meerdere
Deutz DX 6.50 en Deutz DX 4.70

Reacties

+4
bob de bouwer
Prachtig mooie trekkers, daar kun je wat mee.
+3
schluterman
Mooie foto van mooie trekkers
+2
Kramer U800
Wauw 😃😃 Wat een plaatjes zeg!
+1
john deere 7810
Plaatjes!
+1
a3vandiejen
Prachtig.
+1
Deze dx 6.50 heeft ook optitrac zeker? Aangezien ik tegen de cabine die sticker met de 4 opties zie. Werkt die optitrac bij jou wel goed? Bij ons blijft die hangen sinds een tijdje en het wordt steeds erger, dus als je remt klappert de vooras, en in de bochten gaat het ook tekeer.
frank857
@Deutz-Fahr-Rijder ja klopt deze heeft alle opties op airco na deze doet het soms ook wel eens met remmen maar van de winter wil ik het losmaken dan is ook elk deel van de trekker los geweest haha
@frank857 wel een mooie complete trekker dan!
Wij hebben er ook bijna alles opzitten voor zover ik weet, maar geen dakluik en airco zit op de onze ook niet op volgens mij. We balen nogal dat die vooras nu weer open moet, want die is een paar jaar geleden ook al open geweest, maarja zo is er niet mee te rijden eigenlijk en dan vreet hij zijn voorbanden op. Maar het is wel een enigzins bekende kwaal als die van jou er ook last van heeft.
deutz dx 470
@Deutz-Fahr-Rijder onze 6.31 heeft dat ook, willen m ook eens open doen maar weten niet goed wat juist het probleem is 😟
@deutz dx 470 oh die trekkers ook al, eerst was het alleen in de bochten bij maximale stuuruitslag, maar nu ook met remmen, het klinkt alsof de vooras eronderuit komt soms, zo slaat hij dan.
deutz dx 470
@Deutz-Fahr-Rijder ja rijd ongemakkelijk en af en toe zelfs gevaarlijk
@deutz dx 470 ja dat ervaar ik ook inderdaad!
frank857
@Deutz-Fahr-Rijder zo erg is het mij niet bij mij is het nu eigenlijk nog minimaal
@frank857 ja dat was bij ons ook, alleen in bochten soms een beetje maar het werd hoe langer hoe erger helaas.
@Deutz-Fahr-Rijder @deutz dx 470 even kijken tussen mijn foto’s wij hebben hem 5 jaar geleden vervangen. Hoe eerder je er bij bent hoe goedkoper het word. Als hij vompleet kapot is kost het je 1300/1400 bij optijd zijn maar een.650/700
@Deutz 8006spezial oke, bedankt! ik ga even zoeken, die van jullie is ook nogsteeds goed? Wij zijn er bang voor omdat het een paar jaar geleden hetzelfde was dat het straks over een paar jaar weer hetzelfde geneuzel is. Nou ben ik er niet helemaal zeker van wat ze er toen aan hebben gedaan.
@Deutz-Fahr-Rijder gemiddeld weg gaat een optitrac in 7000/8000 uur kapot. Onze 6.31 had 9300 uur toen we hem verwisseld hebben. Wel waren we er te laat bij.

Of hij sneller kapot kan gaan weet ik niet
MulderDeutz1
@Deutz 8006spezial Hoe zie je of je optritrac hebt of niet?
@Deutz 8006spezial wat is optietrac? 🙊
@ronald-deutz-fahr sperdifferentieel in de vooras.
@Deutz-Fahr-Rijder maar als die stuk is kan je en niet gewoon uit laten? Als veehouder hem je dat toch niet echt nodig?
@ronald-deutz-fahr of dat kan heb ik geen idee van, maar we dachten eerst dat de 4wd bleef hangen, dus boerenlogica, gooi er de as maar tussenuit, was nog niet over helaas. Maar de week erna moest ik er 1 gaan redden in het bouwland, maar dan is 4wd toch wel makkelijk, ookal ben je veehouder.
@Deutz-Fahr-Rijder jaa 4wd js wel makkelijk, maar sper niet noodzakelijk, ik gebruik m eigenlijk nooit..
+2
@ronald-deutz-fahr ik heb er niet voor geleerd. Maar het is een soort automatisch sper differentieel schakelt in als nodig en uit in de bocht (corrigeer me anders maar). Deze zit in alle agrostars en volgens mij ook in veel dx.

Eruit halen kan niet. Werken je wielen beide constant kan je geen bochten meer maken als ik het goed heb
@Deutz 8006spezial ah oke, heb je dan als je remt dat het lijkt of de vooras gelijk blokkeerd of is dat Een andere kwaal? Weleens met 6.50 gereden die daar nogal last van had...
@ronald-deutz-fahr geen idee eigenlijk
+1
@ronald-deutz-fahr ja zo kan je het volgens mij wel omschrijven ja, en dan begint de vooras allemaal rare bokkensprongen te maken om de remkracht kwijt te kunnen.
+2
@ronald-deutz-fahr nee dat klopt, maar @Deutz 8006spezial vult me al aan, dat kan er blijkbaar niet uit. 4wd is wel makkelijk maar het slot gaat er hier ook maar zelden in.
@Deutz-Fahr-Rijder ik gebruik de sper in de achtebrug nooit. Heb in deze veenmud ook weinig grond werk
+1
Florian Hommer
Sehr schön 👍

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!