Bezig met een nieuw controlepaneel voor de werklampen in onze Fendt 311 LSA. De module zal 6 relais aansturen die op hun beurt de led lampen schakelen. Zodra het paneel spanning (12V) heeft zullen de

Fendt 300 Serie

bart-kessels
Bezig met een nieuw controlepaneel voor de werklampen in onze Fendt 311 LSA. De module zal 6 relais aansturen die op hun beurt de led lampen schakelen. Zodra het paneel spanning (12V) heeft zullen de icoontjes oranje oplichten.

Mocht er interesse zijn in een exemplaar dan hoor ik het wel 😉

Reacties

arjanvw
Op welke plek wil je dit inbouwen?
+1
bart-kessels
@arjanvw Dit kastje zal boven het EHR paneel te komen hangen, aan de middelste kolom van de cabine. De relais plaats ik onder de cabine of in de ruimte achter de radio
+1
caseboy
Ziet er netjes uit, zelf gemaakt?
bart-kessels
@caseboy Helemaal zelf ontworpen, de rest eerder laten maken, cnc frezen van de behuizing, graphic overlay (sticker), printplaat etc
+2
MaxxuM4ever
Mooi man, dit zou je voor meerdere youngtimers kunnen maken en dan de karakteristieke lijnen van de trekker, prachtig. Ik zie een business model en een mini onderneming.
bart-kessels
@MaxxuM4ever Daar heb ik zeker over nagedacht, helaas zijn de opstartkosten voor kleine oplages duur en als student moeilijk te betalen. Momenteel zou de verkoopprijs op 150 euro liggen (in vergelijking met die van New Holland techniekwebshop.nl/new-holland-schakelaarunit-8766…) , hierbij moet je nog zelf voor relais zorgen (+/- 15 euro)
+1
InsaneNL
@bart-kessels Dat vind ik opzich niet eens zo'n hele gekke prijs, zeker tegenover die van NH die er in ieder geval op de foto veel goedkoper uit ziet. Komen er ook foto's als je hem ingebouwd hebt?
bart-kessels
@InsaneNL Misschien maak ik wel een gelimiteerde oplage. Moet nog wat kleine dingen doen zoals de behuizing spuiten. Voorlopig krijgt school voorrang, maar meer foto's mag je zeker verwachten
caseboy
@bart-kessels wat voor opleiding doe je? Werktuigbouw of mechatronica ofzo?
bart-kessels
@caseboy Een ingenieursopleiding met elektromechanica (BE) als optie, werktuigbouwkunde en mechatronica komen wel aan bod maar in beperkte maten. School is helaas niet zo interessant, vandaar deze projecten, maar als het goed is komt daar volgend jaar verandering in!
+2
Fendtpower312
Ziet er sjiek uit. Ik zou hem zo voor de sier neer zetten 😜. In de vitrine.
+1
bart-kessels
@Fendtpower312 Haha super, in die nieuwe 300 series zal je deze inderdaad niet meer nodig hebben.
+1
Fendtpower312

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 300 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!