Foto van een Deutz Onbekend de haspel is weer bezig en de 6 pitter kan weer diesel verstoken🙄. Geplaatst door Nick van Oosterhout op 26-05-2019 om 16:46:37, met 10 reacties.

Deutz Onbekend

Foto van een Deutz Onbekend de haspel is weer bezig en de 6 pitter kan weer diesel verstoken🙄

Reacties

Duimpje gegeven voor de sjieke beregeningspomp, maar de situatie met die droogte is geen duimpje waard.... hier hetzelfde verhaal, met 2 haspels bezig.
nielsve
Ja, ik blijf het maar uitstellen omdat de weerberichten altijd wel regen voorspellen, alleen schuiven die voorspellingen altijd maar achteruit 🙄
We zullen er morgen ook maar weer mee beginnen 🤷
@nielsve naar een tijdje zit er niks anders meer op of het laten verdrogen dat kan altijd nog
nielsve
@Nick van Oosterhout we zullen er maar mee beginnen, voor ze het ons weer gaan verbieden.
@nielsve wij hebben daar gelukkig vorig jaar geen last van gehad
nielsve
@Nick van Oosterhout hier wel, maar daar heeft iedereen hier in de streek zich niets van aangetrokken en rustig verder blijven beregenen 🙈
Maar der gaat wel een tijd komen dat ze dat niet meer door de vingers zien.
Nickvg
@nielsve sommige rekenden die boete ook bij de beregeningskosten. Boete kost soms minder dan de schade van niet beregenen.
nielsve
@Nickvg hmmja, hier dreigen ze dan wel met gevangenis straffen. Weet niet of dat zomaar recht te rekenen is als je dan met personeel moet gaan werken.
+1
Nickvg
@nielsve gevangenisstraffen inderdaad niet. Maar hoorden ook over sommige boeren die een boete van een paar duizend had gekregen en even goed gewoon door gingen omdat die boete wel recht te rekenen was

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!