Foto van een Fendt 716 sloten op de fietswielen komende tijd.. Foto is geplaatst door gerrit power op 02-06-2019 om 19:19:22, met 4 reacties.

Fendt 716

gerrit power
Foto van een Fendt 716 sloten op de fietswielen komende tijd.

Reacties

deutzisthebest
Bijzonder om te zien! Is het loopwiel ook aangepast om tussen de ruggen te lopen?
En blijven de velgen heel? Kan mij voorstellen dat er best zijdelingse kracht op komt.
gerrit power
@deutzisthebest loopwiel is standaard maar loopt bij meeste combinatie wel tussen ruggen althans bij ons wel. Velgen is wel ding heb nu verstelbare velgen dit moeten eigenlijk vaste worden vooral aan rechterkant maar zolang steunwiel op grond heb gaat het best goed. Wij lepelen jaarlijks toch een hoop uit op deze wielen en hebben 2 combinaties lopen zo.
deutzisthebest
@gerrit power

Loopwiel neemt inderdaad een hoop kracht weg. Maar wij hebben hier al 2 gescheurde velgen gehad. Maar dan wel dubbellucht. Dat geeft ook weer gekke krachten met een herder. Ze scheurden hier bij de boutgaten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 716 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!