Voor sommigen was bij Schlüter werken  meer dan hun beroep, en dat is het nu soms nog altijd!Op bezoek bij een voormalige fabrieksmedewerker, die zijn werkcarriere begon bij Schlüter, en nu nog stee

Schlüter Onbekend

Schluterfan
Voor sommigen was bij Schlüter werken meer dan hun beroep, en dat is het nu soms nog altijd!

Op bezoek bij een voormalige fabrieksmedewerker, die zijn werkcarriere begon bij Schlüter, en nu nog steeds de huidige trekker eigenaars met woord en daad bijstaat.En ook nog eens een indrukwekkende verzameling heeft aan 1:1, 1:16, 1:32 en 1:87 modellen.

Elke goede herinnering aan het leven in de Munchenerstrasse word dan ook bewaard, zoals dit doodsprentje van Herr Anton Schlüter. Foto's uit die tijd had hij weinig, maar van de meest speciale momenten kon ik er wel enkele zien, zoals het sleutelen aan een Euro Trac in het voormalige Joegoslavië.

Reacties

+2
schluterman
Mooie interessante informatie
olro 61
Zo blijft de Schlüter legende voortleven. Er is zeker maar 1 Eurotrac in Joegoslavië uitgeprobeerd?
Schluterfan
@olro 61

Ik geloof dat hij vertelde dat er 2 verkocht zijn, waaronder een 1700LS High Speed, maar 100% zeker ben ik dat niet. Ik weet van een 1900LS.
olro 61
@Schluterfan Dat valt dan nog niet tegen, in hert boek van Karl Heinz Fischler staat ook een foto van een EuroTrac ter beproeving in Joegoslavië, maar ik meen dat er niet vermeld word of hij daar is gebleven.
Schluterfan
@olro 61

Dat is die 1900 😉.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!