Foto van een Same Centauro vandaag in Belsele.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 07-07-2019 om 21:52:58, met 24 reacties.

Same Centauro

stijn-de-bock
Foto van een Same Centauro vandaag in Belsele.

Reacties

+1
wim-same
Prachtig. de eerste serie Same Centauro. Deze waren nog maar zo'n 50 pk. Die zijn er ook niet veel geweest bij ons. De meeste bij ons waren Same Centauro 60, van 57 pk. later kreeg je nog de 65, en nog later de 70. De Centauro 70 was totaal anders.
+2
stijn-de-bock
@wim-same een voordeel van tractorfan is dat je op den duur voor iedere vraag wel iemand weet die het kan weten.jij bent een same encyclopedie........
+2
wim-same
@stijn-de-bock Ik heb er ook redelijk veel staan, en heb er nog meer gehad. Mijn leven lang heb ik me al in dit merk geïnteresseerd, en ik heb ook veel documentatie. Bijna al deze typen heb ik ook wel gehad, of heb ik nog. De jongere typen weet ik minder van af. Maar deze verzamelaar waar jij was weet ook wel wat uniek is. Dat heb ik wel gezien.
+1
wim-same
Jammer dat de originele tankdop er niet meer op zit.
+1
stijn-de-bock
@wim-same hij is van dichtbij in zeer slechte staat, zowel optisch als technisch, heeft ook veel uren ,de pedalen zijn gewoon op.maar is een tractor die al heel lang van deze man is,misschien wel ooit nieuw gekocht, en heeft dus ook een morele waarde maar opknappen is misschien wel te duur of teveel werk en dus staat die gewoon tentoon gesteld. Hetzelfde met de veel betere panter die er achter staat, ook al lang van deze man maar hij vind deze trekker ruim jong en modern en dus staat die ook gewoon in de hoek.

(klik om te vergroten)

+1
wim-same
@stijn-de-bock toch zou ik dit model Centauro graag willen kopen. deze is uniek, al waren dit niet de beste motoren. Dit waren nog 4 cilinder V-motoren met 2 drijfstangen op 1 kruk, dus een 2 cilinder krukas zeg maar. De latere hadden een 4 cilinder krukas met een 4 cilinder V-motor, behalve de Centauro 70, die had een 4 cilinder P-motor.
+1
stijn-de-bock
@wim-same het is er binnen 2 of 3 weken weer opendeur, je kan altijd eens gaan kijken 😉
+2
wim-same
@stijn-de-bock Het is bij mij 's avond of in het gehele weekeinde altijd open deur. Prachtig.
+1
stijn-de-bock
@wim-same als je iets dichter in de buurt woonde kwam ik wel eens langs.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Wat is afstand. Agriclassic in Assen was verder weg. Oudewater is ongeveer de helft denk ik. ha ha
+1
stijn-de-bock
@wim-same klopt, maar Assen is ook vrij bijzonder om heen te gaan. Als er bij jou in de tuin een same of oldtimertreffen zou zijn staat dat ook direct in de agenda.
+1
wim-same
@stijn-de-bock Kan ik direct organiseren hoor als jij dat wil. Dan het liefst met een kleine koppel zodat we elkaar goed kunnen leren kennen, en ook veel van onze mooie omgeving kunnen laten zien.
stijn-de-bock
@wim-same lijkt me een goed plan,misschien in augustus of september.,wat bedoel je met een kleine koppel?
+3
wim-same
@stijn-de-bock niet zo veel trekkers, Dan heb je meer tijd voor elkaar. Adrie met zijn Drago, wij, Stijn met zijn gezin natuurlijk Jaap den Ouden met een Samecar of een Same Ariete en als jij een datum wil prikken kan in misschien nog wel voor meer liefhebbers zorgen. Bij ons is het de Randstad, dat wil zeggen het gebied tussen Rotterdam, 's Gravenhage, Amsterdam en Utrecht. Een druk gebied waar veel mensen uit het oosten van Nederland bang van zijn van wege de drukte, maar ook hier hebben wij hele mooie gebieden met prachtige boerderijen en landschappen.
stijn-de-bock
@wim-same zal es denken over een datum👍🏻
wim-same
@stijn-de-bock Van 27 juli tot 3 augustus zijn wij met vakantie, Daarna 3 weken beschikbaar. daarna kan het altijd in het weekeinde.
stijn-de-bock
@wim-same het weekend na 15 augustus zou kunnen passen, in België is 15 augustus een feestdag,Weet niet hoe dat in Nederland zit?
+1
wim-same
@stijn-de-bock 15 augustus kan wel bij mij hoor.
+1
a3vandiejen
@wim-same @stijn-de-bock Dan ben ik er hoor...12 augustus kom ik terug van vakantie.
+2
wim-same
@stijn-de-bock en een lekkere BBQ na de rit. gezellig.
+2
wim-same
@stijn-de-bock Ik stel dan ook direct een trekker voor jou en je vrouwtje en dochter beschikbaart hoor.
+1
Controle
@wim-same onze dochter is helaas nog een beetje te klein voor op te trekker... maar we kunnen wel volgen in de auto
+2
wim-same
@Controle Altijd goed hoor. leuk als jullie mee komen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Centauro ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!