Foto van een Same Taurus 60.gisteren in panningen. Niet in uiterlijk goede staat maar best een mooi model met mooie gesloten cabine.

Same Taurus 60

stijn-de-bock
Foto van een Same Taurus 60.gisteren in panningen. Niet in uiterlijk goede staat maar best een mooi model met mooie gesloten cabine.

Reacties

+2
yoohan
Vind het toch een mooie trekker. Zeker ook met de 4wd erop.
+2
langeslagdiesel
Voor toen der tijd een ongekend taaie ongeblazen 3 pitter die het motor karakter heeft van : des te heter des te beter. De motor olie kwaliteit bepaald voor deze motoren waar het ophoud. Anders gezegd. Deze torretjes waren de deutsjes met hun aluminium koppen dik de baas. Des te heter deze motoren hun werk moesten doen des te beter ze presteerden, zeker op eind koppel. Eicher was ook heel goed maar had zoveel massa wat rond moest en op temperatuur moest gebracht woorden dat dit torretje het flink beter deed. Jammer dat lucht gekoeld volledig uit de markt is. Je kon er veel meer mee als je wist wat je deed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Taurus 60 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!