Foto van een Schlüter Meerdere een rijtje schlüter compacts .. Geplaatst door schluterman op 29-07-2019 om 11:53:46, met 7 reacties.

Schlüter Meerdere

Foto van een Schlüter Meerdere een rijtje schlüter compacts .

Reacties

Kramer U800
Dat hebben ze toch knap voor elkaar gekregen, zoveel Schlüters dat er stonden, mijn achterneef en oom die daar waren geweest zijdden dat er een stuk of 50 zeker waren geweest.
+3
schluterman
@Kramer U800 Er waren er rond de 75 /80 schlüters.Er waren een paar afmeldingen.
Kramer U800
@schluterman Dat zijn er toch een heel hoop!! Knap dat ze zo veel hebben weten te regelen! Ik dacht dat @schluter jan van samang ook een hoop had gedaan in het bestuur.
schluterman
@Kramer U800 klopt inderdaad helemaal met nog een paar andere mensen
+2
olro 61
Complimenten voor de organisatie, om zoveel mooie, en ook zeldzame Schlüters bijeen te krijgen. Natuurlijk ook voor de chaufeurs/eigenaren/Schlütervrienden die hiervoor een verre reis met hun Schlüter voor over hebben gehad.
+2
schluterman
@olro 61 het was de reis zeker de moeite waard om ze erbij te hebben staan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!