Vandaag meegedaan met de 308 in de 4,5 ton landbouw bij ons in Balen net zoals een kameraad van me met zijn 611 s die na lange stilstand terug bolt. Weer een geslaagde  dag!

Fendt Meerdere

eicher4048driver
Vandaag meegedaan met de 308 in de 4,5 ton landbouw bij ons in Balen net zoals een kameraad van me met zijn 611 s die na lange stilstand terug bolt. Weer een geslaagde dag!

Reacties

eicher4048driver
Dag ervoor nog hard bezig geweest met uitlaat polijsten, cycloonfilter pas maken, verstelbare trekhaak en gewichtendrager lassen.

(klik om te vergroten)

Beetje moeite insteken beloond!
fendtjecis
Hoe ging het in de namiddag?
eicher4048driver
@fendtjecis 72m dus dat was al beter als een Fendt 306, 309 en joost zijn 611. Had in 1S getrokken. sleepwagen stond nog steeds zwaar
+1
inspecteurfendt
Ik zie net dat je 203 te koop staat, had je hem 2 jaar later verkocht had ik hem direct gekocht 😂 alleen jammer dat hij geen papieren heeft.
FENDTPOWER357
Mooi👍
FENDTPOWER357
Welke diameter is de uitlaat en hoe heb je die passend gemaakt??

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!