Foto van 2 Deutz DX 85. Deze worden gebruikt voor rondritten langs de Moezel. Foto is geplaatst door bob de bouwer op 05-08-2019 om 21:27:02, met 9 reacties.

Deutz Meerdere

bob de bouwer
Foto van 2 Deutz DX 85. Deze worden gebruikt voor rondritten langs de Moezel

Reacties

kramer
Daar kunnen zulke trekkers oud mee worden.
+2
Loeideutz
En ze zijn allebei van de eerste generatie. Deuren scharnieren aan de voorkant.
+1
Towaberg
Goed opgemerkt👍@Loeideutz
twand2505
Zo houden ze de achterbrug wel heel 🤣 paar keer voor de ploeg en het is gebeurd 🤔
+2
@twand2505 nounou das wel heel kort door de bocht, wij hebben een dx 85 lopen met 24.000 uren op de klok en de achterbrug en bak zijn nooit open geweest.
+1
twand2505
@Deutz-Fahr-Rijder nee klopt ook wel, bestuurder zegt ook een hele hoop natuurlijk! Maar de meeste verhalen zijn nooit echt positief achteruit schijnen ze ook niet erg sterk te zijn?
@twand2505 ze staan inderdaad niet super bekend, die 85's. Maar als er geen slechtere komt dan die 85 tekenen we ervoor. Hij stond ook vaak aan de kuilsnijder, dat is ook achteruit in de kuil duwen, maar dat zou ik niet precies weten, is van voor mijn tijd...
twand2505
@Deutz-Fahr-Rijder dat wat ik gehoord heb was dat het achteruit tandwiel te ligt was en met het achteruit drukken zoals bijv in de kuil er wel eens wat tandjes af wouden breken. Sommige inters schijnen er ook last van te hebben

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!