Foto van een Lely lotus 1020 S, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Jelmer Harbers op 27-05-2008 om 16:17:17, met 14 reacties.

Lely lotus 1020

Jelmer Harbers
Foto van een Lely lotus 1020 S, bezig met poseren.

Reacties

fendt410vario
8 element???????
Jelmer Harbers
Ja 8 stuks!
fendtjuh
Mooi ding!
MFdriver
Zitte deze 3 rotors op een vast frame?
fendt-412
Ja, en die klappen eerst uit naar buiten, en dan zakt hij achterover, mooi degelijk systeem, niet te ligte gemaakte machine,

der is volgende week donderdag ook nog een lely show in bedum, begint om half 8, kga dnek wel eem heen 😛
MFdriver
Oh nou dan is het voor hier al een klote machine..
fendtjuh
Hoezo dat nou weer?
is supermooi ding, werkt ook goed...
MFdriver
Omdat we hier greppels hebben? dan kan het buitenste element niet in het greppelkantje zakke en schud ie niet langs elke greppel..
fendtjuh
Die dingen kunnen vast wel een btje bewegen hoor,
dat moet wel, anders is het zo kapot...
Boerenjongen16
Een nieuwe toch ???
fendt-412
Die dingen kunnen juist heel goed door greppeltjes, alle elementen kunnen vrij bewegen, er zit op het einde nog 1 enkelwerkende cilinder die hem bijelkaar trekt bij het inklappen, je moet hem ook in de zweefstand zetten onder het schudden, na het uitklappen staat hij helemaal schuin, 2 elementen staan naar elkaar toe zegmaar en dan moet je eem een stukje rijden en het is weer goed.
fendt-412
tractorfan.nl/picture/125009/
hier kan je die cilinders wel een beetje zien en ook dat hij wat doorgebogen staat, maar ik zal er nog een x een foto van maken als hij net is uitgeklapt, zal de eerste weken niet zijn omdat we hem nog niet nodig zijn, maar bodemvolgen doen ze goed 😛
Jelmer Harbers
Ja klopt alle elementen bewegen appart van elkaar! Super handige schudder verder!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely lotus 1020 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!