Foto van een John Deere 4630, bezig met trekkertrekken.trekkertrek bassevelde. Foto is geplaatst door jd_lover op 27-05-2008 om 18:20:00, met 7 reacties.

John Deere 4630

jd_lover
Foto van een John Deere 4630, bezig met trekkertrekken.
trekkertrek bassevelde

Reacties

RobinBos
T is geen 4630, wat het wel is weet ik ook nog steeds niet, maar dat ding trekt gvd alles van de baan. op youtube staan ook wel filmpjes van deze. daar kan onze 4630 niet aan tippen
jd_lover
Origineel niet nee het is een 4230 met andere motor in
idd deze trekt iedereen van de baan!
RobinBos
Die van ons is wel een originele 4630, tikje bij geschroefd, geeft nu 194pk aan de aftakas. ben er een paar keer mee voor de trekkertrek geweest, maar dat is gewoon niet leuk meer, tussen de 6030's van 400pk, in de standaard klasse.
jd_lover
Ja zo gaat dat niet hé
ik vind een beetje mag wel maarja
Schluterfan
Ik was er die dag ook. Die trekker hoort niet in die klasse vind ik, dies langs geen kanten meer origineel en is op gevoerd dat het gene naam heeft, en zo is het niet eerlijk ten op zichte van de mensen die hun trekker niet op voeren en dus standaard houden en gewoon voor de lol eens meedoen.
FENDTfarmer
Verkeerde toets 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!