vandaag 4 kante balen rijden. Foto is geplaatst door Ron op 28-05-2008 om 19:55:12, met 15 reacties.

Ahlmann AZ 150

Ron
Vandaag 4 kante balen rijden

Reacties

fendt926
Jaja die ron weer in het mooie werk 😉
MFdriver
Werkt ie mooier dan de az14 of is et een beetje hetzelfde? 2dehandsie trouwens?
me
Deze zijn stuk sterker .. en het geene waarop ik heb gereden ( az14 en az150 ) liggen deze stuk vaster op de weg en denk wat langere wielbasis . .want ik vondt m opt land wat minder hobbelen. Stuk sterker en een slaggie zwaarder .. Weet niet hoe ron erover denkt 😃 ?
jehan
Klopt me deze hebben een langere wielbasis ..zwaardere assen dr onder en meer pks enz
me
Ja laatst ook met eentje balengereden .. had 1500 uur ofzo .. fijne shoveltjes zijn t ... Waren ook alleen maar mijn bevindingen van het idee dat ik erop had .. Mooiere cabine trouwens ook .. az14 had wel 6 keer zoveel uur toen ik daar voor het eerst opzat .. Niet een goeie vergelijking 😄
jehan
Tis ook de de bedoeling als ze met een nieuwe type komen dat het beter is he
me
Klopt klopt .. Als er ooit een shovel op ons erf komt zie ik deze graag 😄 .. 2 wiel besturing op dit ding is op de weg waardeloos .. Daar moet je aan wennen 😄 .. ! Btw toen ik balen ging rijden moest ik iemand aflossen .. met een valtra naartoe gejaagd 😄 !
jehan
En zeker niet weer van de valtra afgeweest hahaha
me
Hij ging mooi hardt .. n121 Luxe uitvoering geloof ik .. als ik effe tijd had gehad had ik de stoel enzv effe goed kunnen zetten en effe goed door de test kunnen halen. Jammer van de 12/12 bak met kruip dus 24/24 dat is wel te doen 😄 Fronthef kon alleen op de grond gaan en met sleepslanghaspels is dat vrij vervelend ! Hun wisten het niet .. en de valtra dealer wist ook niet wat t was 😉
remcod
Wel slecht voor je shovel zo aanhanger met balen
jehan
Nee remcod valt best mee
me
Az14 is de trekhaak al eens afgebroken .. als we hem huren mag die alleen lege wagens mee terug nemen .. Geen punt ik race wel keer extra met de sjon 😄 !
remcod
Nou onze oude schaeff is van al die gerace met die aanhaggers kapot gegaan nu alleen leege maar liefst geen
MFdriver
Jaa en dan ken je cker ook geen graskuilen ermee maken? das toch ook zwaar werk..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AZ 150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!