Door alle regen hier is het niet meer overal mogelijk om de maïs er met de wagen af te rijden. Daarom de maïsschotten er maar weer op, en naast de hakselaar. Toch weer een beetje terug in mn oude werk dus 😁

Terra Gator 2104 (overige zelfrijders)

Door alle regen hier is het niet meer overal mogelijk om de maïs er met de wagen af te rijden. Daarom de maïsschotten er maar weer op, en naast de hakselaar. Toch weer een beetje terug in mn oude werk dus 😁

Reacties

CaseCS130
Geen straf toch voor een poosje? Wij hebben gisteren nog maïs gekregen wat tussen Burgum en noordburgum weg kwam, maar die mannen reden nog met volle silage wagens. Thuis staat het nog.
case 745 xl
@CaseCS130 ban der schors?
CaseCS130
@case 745 xl correct en tevens juist.
Siete
Nee hoor. Dit is stukken beter dan een IHI 😂😂😂
Oké. Dat werd niet overgeladen?
Bij mn vorige werkgever zijn ze ook weer met de rupsen op pad.
CaseCS130
@Siete Ja die rijden altijd met Ihi's, van die gekke wipkarren als je ze ziet rijden. Nee, niet over geladen, land ligt daar ook wel aardig hoog dacht ik.
Siete
@CaseCS130
Vertel mij wat. Heel wat uren in de maïs gezeten met die dingen. Het overlaad systeem is super, maar comfort zit er niet in die krengen. En ze lopen de hele dag op de tenen waar deze zat over heeft.
CaseCS130
@Siete Ja dat geloof ik best. Hoogkiepsysteem is wel ideaal idd! Maarre, zijn jullie er niet één vergeten mee te nemen? Dezelfde op de grondwal staat er nog werkeloos zag ik vanmiddag.
+1
Siete
@CaseCS130
Hahaha. We hebben meer dan twee van die dingen 😉
Morgen bouwen we weer een om. Vandaag de hele dag alleen op pad geweest.
rickboer blija
Nu voor hoekstra hantumhuizen aan de gang?
Siete
@rickboer blija
Vanmorgen wel. Nu heb ik van die bruine NH trekkers om me heen 😁
JD 6430 The Best
@Siete gd de vries?
Siete
@JD 6430 The Best
Klopt helemaal.
JD 6430 The Best
@Siete zag je aan de gang bij Hijum😄
Siete
@JD 6430 The Best
Dat kan heel goed kloppen 😁
Volgende keer wel even zwaaien dan he. Haha.
JD 6430 The Best
@Siete Hahah wip wel eens aan als ik weer langsrij, denk niet dat je me had zien zwaaien vanaf de hege hearewei😜
Siete
@JD 6430 The Best
Altijd welkom. Zijn volgende week weer ergens in die hoek begreep ik.
Haha nee dat kon wel eens tegenvallen. Stonden weer genoeg auto's her en der opgesteld. Trekt toch altijd kijkers dat hakselen met rupsen.
cb6520
Deze klusjes zoals mais hakselen kunnen ze straks bij bijlsma wel vergeten wanneer alle boeren zijn verhaal in het ad hebben gelezen. Wat een waardeloze reactie van een bedrijf wat zelf financieel ook lekker mee profiteerd van de landbouw sector
@cb6520 linkje?
+2
Fendt926Driver
@cb6520 ja stond er niet echt positief.
Die man snapt helemaal niets van de landbouw.
Jammer dat die er geld in verdient

(klik om te vergroten)

En hij heeft te maken met de PFAS waar de landbouw geen enkele invloed op heeft
+3
@Fendt926Driver ik zeg: boycotten!
cb6520
@ronald-deutz-fahr iemand met zulke uitspraken verdiend het ook niet nog maar 1 euro van de landbouw te verdienen. Maar hij doet toch veel werk voor destaat dus betalen we hem alsnog met zn allen
+1
CaseCS130
@Fendt926Driver Precies hetzelfde stuk stond in de leeuwarder courant vandaag. Coen was weer lekker bezig. Hele vreemde opmerking omdat de stikstofdiscussie inderdaad los staat van het hele pfas gebeuren.
Maar goed ik denk dat de inkomsten van zijn bedrijf tegenwoordig vooral van de natuur, bouw en overheid komt dus dan ben je al snel geneigd een andere groep de zwarte piet toe te schuiven blijkbaar.
jasper-santing0
Hoeveel stikstof bind meneer bijlsma zelf???? Laat ze hem maar aanpakken volgensmij is hij zelf de gene die zichzelf zielig vindt.
cb6520
@jasper-santing0 daar hoef je geen rekening mee te houden, in nederland kijken we alleen naar de uitstoot....
Ritchie
@CaseCS130

Ik vermoed dat deze meneer Bijlsma een hoop veranderingen in z'n klantenbestand door kan voeren. Hoogstwaarschijnlijk na een berg boze telefoontjes 😅
johndeere6230
@Ritchie

Nu kan die zeker weten zn personeel ontslaan, zoals die in een ander artikel zei 😅
+1
Ritchie
@johndeere6230

Je zou er maar als boerenzoon werken, dan stap je uit eigen beweging toch op ? Wat een gehaktbal
johndeere6230
@Ritchie

Ja idd... natuurlijk speelt het hele stikstof verhaal ook in de bouw, alleen dan hoef je niet direct zo te reageren/ wijzen naar een andere sector, het is dan juist zaak de handen in een te slaan, tegen die poppenkast in den haag met hun nep "natuur"
jasper-santing0
@cb6520 Mooi stelletje klaplopers
Angelo368
@cb6520 ja ik dacht vanmorgen hetzelfde, mooi dom...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Terra Gator 2104 (overige zelfrijders) ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!