Een foto van een Ford TW 25 uit de oude doos. Begin jaren 90 is deze foto gemaakt toen mijn vader met mij naar het oogsten ging kijken in de Wilhelminapolder (KMWP) nabij Goes.

Ford TW 25

Een foto van een Ford TW 25 uit de oude doos. Begin jaren 90 is deze foto gemaakt toen mijn vader met mij naar het oogsten ging kijken in de Wilhelminapolder (KMWP) nabij Goes.

Reacties

+2
new holland koen
Prachtig!
+3
ChristianM
Later stond de Ford 8340 SLE powerstar voor de kar.....

(klik om te vergroten)

+1
David Bakker
Ik ben er met school destijds ook wel eens wezen kijken . mooi bedrijf .
+9
stijn-de-bock
Geen enkele nieuwe trekker is zo mooi als deze generatie tractoren.
Deutz-5006
Super😍
Deutz-5006
Die brestons hebben ze nog.lang mee gereden
MRVNDT
Deze achtervelgen heb ik nu al vaak gezien up oudere (meestal Amerikaanse ) trekkers. Wat is het idee daarvan ? Traploos breedte verstellen ?
+2
Arie_MF
@MRVNDT niet helemaal traploos, er zijn twee strippen vd acht waar gaten in zitten zodat de vork die de velg vastklemt opgesloten kan worden tussen twee aanslagblokken. Maar je kan in theorie in het veld de spoorbreedte veranderen door de gevorkte blokjes op te lossen, 1 wiel remmen en door voor of achteruit te rijden schuift de losse velg naar binnen of buiten.
MRVNDT
@Arie_MF bedankt voor die uitvoering !
+2
Arie_MF
a3vandiejen
Schitterend.
+2
DualPower
Echt heel gaaf. Opgeknapt is mooi, maar beelden van het echte werk in hun 'jonge jaren' nog veel mooier.
+3
blauwe virus
Mooier dan het spul dat ze nu hebben
new holland koen
@blauwe virus zeker weten!
+1
chris33
Ik zag de kieper en moest gelijk aan dat bedrijf denken, had ik de tekst nog niet eens gelezen. Schitterende combi!! Brestons zag je veel in zeeland toen, als je de foto's uit de oude doos bekijkt op agrifoto.
MaxxuM4ever
Heeft de kwmp ford gereden vroeger? Dacht dat dat toendertijd JD mannen waren.
+1
ChristianM
@MaxxuM4ever De Ford en John Deere dealer zitten in de buurt van KMWP vandaar hun keuze denk ik.
+1
David Bakker
@MaxxuM4ever FORD hebben ze ook wel gehad TW 10 en 40 serie,s ook nog een 8670 , nu gaan ze langzaam over op FENDT volgens mij . nieuwe directeur nieuwe ideeen .
MaxxuM4ever
@David Bakker klopt, zie wel eens wat foto’s en filmpjes van de 1050 langs komen en een paar 724’s zeker.
+4
RPCounty
Echte trekkers met n hoofdletter T.
+2
David Bakker
@MaxxuM4ever die 1050 was volgens mij een demo . Nu ben ik geen John Deere of Fendt fan , maar ik vind dat John Deere en de Wilhelmina polder bij elkaar horen .
+1
Deutz-5006
@David Bakker geen demo hebben ze aan dr eigen netals een aantal 724's. Ze gaaan langzaam over op fendt van johndeere af idd. Toch zie ik liever bovenstaand plaatje 💪💪
+2
David Bakker
@Deutz-5006 ik denk het ook , ze hebben de John deere combine ook al ingeruild voor een Claas . We zijn daar met school wel eens een paar wezen kijken . In begin jaren negentig reden ze met een Ford 8210 voor de rotoreg met pootmachine . , 20 jaar later rijden ze met 200 pk om te poten . zo is dat met meer dingen zo . Op YouTube kwam ik filmpjes tegen dat ze met een JD 8640 kinktrekker aan het tarwe zaaien zijn , geweldig om te zien . net als van Ambachts heerlijkheid Comstrijen ploegen met een steiger . hoe exotisch wil je het hebben .
Deutz-5006
Klopt echt mooi maat van me werkt er en heeft daar filmpjes van, zal er wel eens voor kijken! Klopt die 1050 weegt 20 ton, hebben ze t over bodemdruk etc😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 25 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!