Foto van een ploegen met de John Deere 6810 van een maatje van me.. Geplaatst door gerrit power op 15-11-2019 om 18:46:08, met 9 reacties.

John Deere 6810

Foto van een ploegen met de John Deere 6810 van een maatje van me.

Reacties

mdoornekamp
Mooi plaatje. Trekker is wel vies door de natte omstandigheden. Hoewel dit perceel mee lijkt te vallen.
Ritchie
@mdoornekamp

Denk dat dit jaar de spitmachines wel werk hebben. De percelen die ze niet recht achter de rooier hebben kunnen ploegen zijn nu sws niet meer te ploegen zowat.
+1
gerrit power
@mdoornekamp jah nog vies denk dat bij deze boer maar 80 ha kunnen ploegen rest wordt laten liggen vrees ik. Hier in regio zijn veel aardappels nog niet uit de grond en vrees veel blijft zitten is echt slecht geworden.
gerrit power
@mdoornekamp gaat ploegen bij jou wel beetje of is ook nat en vet.
mdoornekamp
@gerrit power afgelopen 2 week niks meer kunnen doen. Veel te nat.
gerrit power
@mdoornekamp dit is ook enige perceel wat ik alleen heb kunnen ploegen. Rest nu met 2 gedaan en wintertarwe gelijk erin maar ziet niet naaruit we weer snel aan gang kunnen weersverwachting voor morgen en overmorgen voorspeld toch weer 30mm en als droog is en we rooier kunnen krijgen hopen we toch laatste 15 ha aardappels bij deze akkerbouwer uit kunnen peuteren maar loonwerker moest nog 100 ha dus is echt afwachten op komst. Maar krijgen nu wel veel hulp uit andere delen van land.
mdoornekamp
@gerrit power Ok. Dus sleeptrekker erbij voor. Of andere voor de ploeg.

Het is gewoon bar en boos met het weer. Ik moet ook nog een aantal percelen ploegen en nog wat tarwe zaaien. Maar eerst maar afwachten hoeveel mm er morgen weer valt.
gerrit power
@mdoornekamp trekker erbij voor ploegt zoiezo al taai dit jaar

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6810 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!