Foto van een Grimme Tectron 2x in actie voorlopig hier aardappels er nog niet uit.. Foto is geplaatst door gerrit power op 15-11-2019 om 18:46:09, met 9 reacties.

Grimme Tectron

gerrit power
Foto van een Grimme Tectron 2x in actie voorlopig hier aardappels er nog niet uit.

Reacties

wim-same
Nee, nog even wachten. en de komende dagen geven ze nog meer regen op. Hopen dat de aardappels hoog genoeg in de rug zitten.
+1
gerrit power
@wim-same wachten is geen optie meer doen met 1 4 rijer nu ongeveer 7 uur op een ha en moeten er nog 100 dus met 2 is dat gewoon 350 uur werk.
bartjuh
@gerrit power
Rijd je maar 0,5km/h of houden jullie veel pauze...
gerrit power
@bartjuh halve km uur en heel veel schoorsteken zitten hier op rivierklei van 35-90 % en makkelijke grond hebben we ze er al uit nu moeilijke nog totaal in gebied moet nog wel 400 ha gerooid worden.
+1
JD3010
@gerrit power Ik hoor dat er hier ook sommige 500-600m/u rijden. Je zou er haast moedeloos van worden.
+2
gerrit power
@JD3010 jah en als je iedere 300m keer hele rooier moet schoonsteken, maar aardappels komen mooi op de kar. Dmv axiaal en multisep.
wim-same
@gerrit power en de prijs is goed, dan heb je er ook wat voor over om een goed product te leveren. Het weer is de natuur, Daar hebben wij mee te maken, Daar maken we het beste van.
JD3010
@gerrit power Axiaalset is nu echt een must, gelukkig heb ik ze al sinds eind oktober binnen zitten. Ging toen best goed hier, maar het is ontzettend wisselend hoe het ging, toen al.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Grimme Tectron ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!