Nu ik toch bezig was aan de klepelmaaier heb ik de klepelas ook maar gedemonteerd. Lagers zaten vol gras. Schijfje aan mijn duim is puur geperst gras met vet. Heb hem nogmaar van in mei, wordt wel wek

Onbekend Van alles

inspecteurfendt
Nu ik toch bezig was aan de klepelmaaier heb ik de klepelas ook maar gedemonteerd. Lagers zaten vol gras. Schijfje aan mijn duim is puur geperst gras met vet. Heb hem nogmaar van in mei, wordt wel wekelijks gebruikt.

Reacties

john deere 7810
Lagers binnen de bak zitten zoals ik het kan bekijken? Je mesje steekt langs de klepelas en gaat over de lagering.... kan ook niet meer dan alleen maar mis gaan. Niet bepaald een mooie constructie.
inspecteurfendt
@john deere 7810 klopt, ben het volledig met je eens. Maar voor die prijs neem ik het er wel bij om de lagers eens uit te kuisen. Ben nu bezig met de sideshift, het kan zijn dat de lagers ooit eens buitenom geplaatst worden.
john deere 7810
@inspecteurfendt

dat is het hem ook vaak. nu maakt dat in jou geval ook niet uit omdat je het in de gaten houdt. Maar iemand wat er geen bal verstand/kijk op heeft. die heeft naar 2 jaar de lagers aan diggelen.
+2
inspecteurfendt
@john deere 7810 klopt, ik doe zaterdagswerk bij een lmb en er kwam een boer binnen met een paar jaar oude Niubo kunstmeststrooier. Aandrijving kapot, alles zat nog vol met kunstmest en hierdoor is alles vast gaan roesten. Dan staan ze versteld dat alles zo snel stuk gaat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Van alles ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!