Hierbij nog eens onze combinatie. Foto genomen deze zomer  in Brasschaat aan een bouwput. Nu liggen er nieuwe banden op de trekker. Er staan net nog geen 15.000 h op. Binnenkort komt er een nieuwe kipper van hetzelfde merk maar dan met kleppen alsook een nieuwe trekker maar dan een 826. Deze combinatie blijft gewoon op het bedrijf maar schuift gewoon 1 plaatsje op in rang. Deze kipper zal na aflevering van de nieuwe wel even terug bij de fabriek zelf afgezet worden om een probleem aan de sturing te verhelpen alsook wordt deze oranje gespoten zoals onze andere kippers. Kwestie van een klein beetje uniform te blijven....

Fendt 828

Hierbij nog eens onze combinatie. Foto genomen deze zomer in Brasschaat aan een bouwput. Nu liggen er nieuwe banden op de trekker. Er staan net nog geen 15.000 h op. Binnenkort komt er een nieuwe kipper van hetzelfde merk maar dan met kleppen alsook een nieuwe trekker maar dan een 826. Deze combinatie blijft gewoon op het bedrijf maar schuift gewoon 1 plaatsje op in rang. Deze kipper zal na aflevering van de nieuwe wel even terug bij de fabriek zelf afgezet worden om een probleem aan de sturing te verhelpen alsook wordt deze oranje gespoten zoals onze andere kippers. Kwestie van een klein beetje uniform te blijven....

Reacties

inspecteurfendt
Hoe komt het eigenlijk dat bijna alle dezeure dumpers in die kleurschakering geleverd worden? Hier in de buurt rijden er een stuk of 5 rond int groen.
+1
Gavrie Willemsen
@inspecteurfendt als je 1000€ bijbetaald spuiten ze hem in de kleur zoals je zelf wilt....
Nickvg
826 helemaal nieuw gekocht?
+11
Gavrie Willemsen
@Nickvg ja deze keer maar is iets gekocht met 0 uren op de teller en niet verenneweerd door de vorige eigenaar.....
105ls78
@Gavrie Willemsen goed bezig 👍👍
wim-same
@Gavrie Willemsen goed bezig Gavrie. met trekkers met veel draaiuren koop je altijd de ellende van een ander.
+2
Gavrie Willemsen
@wim-same ja dat weet ik maar het moet ook 💴 kunnen hè....🙂
+3
catfan55
Wij zitten er zelf ook mee. Gebruikt kopen is financieel aantrekkelijk maar je weet nooit wat je koopt. Je kunt maar zoveel zien wanneer je gaat kijken bij een machine. Wij mixen het wat. Beetje nieuw, beetje gebruikt. Wat uiteindelijk het slimst is weet ik ook niet.

Succes in ieder geval met de nieuwe aanwinsten! Ze zullen ongetwijfeld een mooie plek krijgen binnen je bedrijf
rommert14
@catfan55 hier ook een bult gedonder gehad met een jong gebruikte trekker.
+2
catfan55
@rommert14 We hebben opzicht geen nare ervaringen of spook verhalen maar het blijft wel in je achterhoofd spelen. Je kunt een nieuwe trekker kopen/leasen met 5000 uur / 5 jaar volledige garantie en dat geeft als loonwerker toch een heel stuk rust, helemaal met soms twijfelachtige chauffeurs op een trekker met 400.000 dollar. Maar hier betaal je wel voor. Het ligt er ook maar net aan hoe je rekent en wat bij je jezelf past. Voor nu blijven we het wat mixen met nieuw met garantie en jong gebruikt zonder garantie (geïmporteerd uit europa) en we zullen zien wat aan het einde van de rit beter uit pakt. De regelingen die Deere op dit moment heeft (kan niet over andere merken praten) kan het eigenlijk niet uit om jong gebruikt te kopen zonder garantie. Ze maken het wel extreem aantrekkelijk om nieuwe te kopen op die manier.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 828 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!