Foto van een Volvo EC 220 D, mooi wat klusjes werk bij -30. Foto is geplaatst door catfan55 op 14-12-2019 om 01:51:15, met 11 reacties.

Volvo EC 220 D

catfan55
Foto van een Volvo EC 220 D, mooi wat klusjes werk bij -30

Reacties

MaxxuM4ever
Zo, -30 alweer bij jullie. Hier gelukkig nog boven nul.
rommert14
@MaxxuM4ever ik moet er niet aan denken...
MaxxuM4ever
@rommert14 staan nog een paar regels aardappels in de grond, zou mooi zijn als dat nog ff lukt voordat het gaat vriezen
rommert14
@MaxxuM4ever nog steeds? 😮
MaxxuM4ever
@rommert14 er staan nog honderden hectares aardappelen in heel Nederland, meeste consumptie in west Nederland. Het heeft hier veel geregend.
MOOI-WARK
@rommert14

Ik heb liever -20 daar (wel windstil), als 3 graden hier met al die regen de afgelopen tijd.
catfan55
@MaxxuM4ever ik vind de kou heerlijk!
john deere 7810
@catfan55

dat moet ook wel als je daar zit haha. Nou dat gesop en gesmeer ben je binnen een dag wel zat. het is dat we hier het water allemaal nog wel kunnen gebruiken.... doe mij ook maar dikke vorst en een pak sneeuw. mooi 😄
+1
catfan55
@john deere 7810 Dat gaat mij net zo! Op kou kun je je goed kleden. Onze machines zijn er allemaal op voorbereid met stand kachels, en verwarming elementen in de motor olie, koelvloeistof en hydrauliek tank die je 's avonds aan het stroom doet.

De blubber word je gouw zat, en sneeuw steekt veel makkelijker uit de rupsen als van die vieze vette klei haha 😬
john deere 7810
@catfan55

jaa precies, nou dat is wel een dingetje inderdaad, als het spul allemaal niet voor elkaar is wordt het wel behelpen.. en dat is een keer niet zo erg, maar moet geen gewoonte zijn. vrieskou is ook veel beter vol te houden dan waterkou. Wel mooi om te zien hoe ze daar allemaal mee omgaan en de dingen voor elkaar hebben.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EC 220 D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!