Vandaag nog wat aan de vierwielwagen gewerkt. Even geprobeerd om de blindnieten eraf tekloppen met hamer en beitel en dat gaat zeer vlot. Morgen gaat mijn grootvader verder doen omdat ik moet gaan wer

Onbekend Onbekend

Saeghershof
Vandaag nog wat aan de vierwielwagen gewerkt. Even geprobeerd om de blindnieten eraf tekloppen met hamer en beitel en dat gaat zeer vlot. Morgen gaat mijn grootvader verder doen omdat ik moet gaan werken. Man is 86jaar oud maar stelde zelf voor om morgen verder tedoen.

Reacties

Zal wel een tijdje zoet mee zijn om ze er allemaal eraf te halen
Saeghershof
@jens-vanderpoorten we doen gelijk we zin hebben. Het gene dat mijn grootvader doet moet ik niet doen.
Fendt926Driver
@Saeghershof zo hier ook.
Als er even tijd over is werken we er aan.
Volgend jaar april wil ik hem graag klaar hebben
+1
Saeghershof
@Fendt926Driver ik wil de wagen ook ongeveer klaar hebben tegen die tijd. Als grootvader nog wat verder doet kan de kas er misschien binnen 14 dagen af.
Fendt926Driver
@Saeghershof de bak zi bij jou vast op de wagen?
Wim had er laatst 1 waar de bak met een dubbel chassis met bouten op het onder chassis zat.
Bouten los en de bovenbak kon er zo af..
+1
Saeghershof
@Fendt926Driver nu je het zegt zou bij de mijne ook zo kunnen zijn met dubbel chassis. Straks na het eten toch nog maar eens gaan kijken. Bedankt voor de tip.
Saeghershof
@Fendt926Driver ik ben net nog eens gaan kijken en je zou wel eens gelijk kunnen hebben onder de blindnieten zijn alle 50cm bouten gevezen.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Onbekend ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!