Foto van een Herbst platte wagen. Geplaatst door jordi 1455 op 27-12-2019 om 17:51:33, met 8 reacties.

Herbst platte wagen

Foto van een Herbst platte wagen

Smakelijke voeraardappelen

Nu een voordelige zetmeelaanvulling Levering per vrachtwagencombinatie

Advertentie
Bezoek website

Reacties

jehan
Waar heb je deze foto gemaakt?
Jotke
@jehan

Jan de Winkel gok ik gezien de verzameling jdw foto's op zijn profiel.
jehan
@Jotke ja dat dacht ik ook maar kon deze niet vinden bij de winkel op de site bij occasions
Jotke
@jehan

Zag later op andere foto's ook een vrij nieuwe MF staan uitgestald met triple maaiers dus dan zal het wel niet JDW zijn.
jesperb
Is dat wat zo'n ding? Zwaartepunt ligt wel mooi laag...
massey6160
Wij hebben ook zn kar alleen dan zonder afdeksysteem. Lijkt niet groot. Maar in het veld is ie sneller als menig ander dumper(A-merk) is onze ervaring. Hele fijne wagen omdat ie compact is. Hebben er altijd een 100pk trekker voor staan maar die mag wel lekker hard werken dan.
Baltus_steyr
@massey6160 hier in de buurt rijdt er ook zon eentje. Die heb ik soms ook wel is achter mijn 100 pk trekker. Kan hem net/mooi baas zo. En er gaat nog best veel zand in. De assen staan ook mooi breed en ver naar achter waardoor je met een lichte trekker toch behoorlijk wat druk op de as vd trekker krijgt!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Herbst platte wagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!