Foto van een Zelfbouw Oprijwagen. Schiet al mooi op zo, nu de traanplaat er nog op lassen en kale plekken netjes in de verf zetten.

Zelfbouw Oprijwagen

Foto van een Zelfbouw Oprijwagen. Schiet al mooi op zo, nu de traanplaat er nog op lassen en kale plekken netjes in de verf zetten.

Reacties

+2
Fendt926Driver
Jonge jonge..
Mocht het een keer slecht gaan in de fruit sector weet ik al een goede 2e tak voor jou.
Prachtig gemaakt..

Heb je in de fruit verbouw lange najaar winter periodes dat er niet zo heel veel buiten hoeft te gebeuren? (Positief bedoeld)
+2
marcel-pek
@Fendt926Driver haha bedankt! Het is swinters niet zo druk in de bogerd, wel moet er gesnoeid worden, dat doet mn broer met een paar jongens, ik ben in de winter vaak in de werkplaats bezig. We hebben nog wel een paar trekkers die opgeknapt moeten worden zodat we ze ook kunnen gebruiken voor de pluktreinen. En onderhoud en reparatie heb je ook nogal is wat in de winter moet gebeuren.
a3vandiejen
@marcel-pek Maar jullie moeten het wel in een paar maanden verdienen denk ik Marcel.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen ja klopt in de zomermaanden is het goed druk buiten;)
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Begrijp ik, hebben jullie verschillend fruit, of hoofdzaak appels.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen vooral kersen en peren appels hebben we niet veel.
+1
a3vandiejen
@marcel-pek O hoe ik daar dan bij kom....maar ontzettend lekker die kersen als ze net geplukt zijn.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen ja zeker weten, we hebben 1,5 hectare kersen dus zijn vaak 7, 8 weken volop aan het plukken, en alles proberen in eigen winkel te verkopen. Gaat goed!
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Mooi om te horen, mijn zus woont in schoonrewoerd en gaat zomer,s ook altijd plukken bij iemand [Appels ] Hoor die verhalen wel eens aan....lange dagen en best arbeidsintensief .
+1
a3vandiejen
@marcel-pek Van de zomer zal ik ook eens wat kersen komen halen...misschien wel met de trekker.
+1
marcel-pek
@a3vandiejen haha goed hoor 😉 als ik een brullende same hoor kom ik effe kijken!
a3vandiejen
@marcel-pek hahaha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Oprijwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!