Foto van een Lamborghini Formula 135 met mijn jongste schoonzus achter het stuur. Foto uit 2008.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 03-01-2020 om 18:52:26, met 11 reacties.

Lamborghini Formula 135

stijn-de-bock
Foto van een Lamborghini Formula 135 met mijn jongste schoonzus achter het stuur. Foto uit 2008.

Reacties

+3
wim-same
Leuke schoon(e) trekker natuurlijk. ha ha
MaxxuM4ever
Die zijn hier helemaal uit het straat beeld verdwenen, op zich wel aardige trekkers toch, zeker de prijs/kwaliteit verhouding?
Hadden een luchtgekoelde motor toch? Dat was zeker wel een manko bij zwaar werk?
stijn-de-bock
@MaxxuM4ever hier zijn ze ook bijna allemaal verdwenen uit het straatbeeld, en hier zijn er veel geweest omdat hier vlakbij toen een dealer zat. Deze foto is vandaag ingescand omdat de toenmalige eigenaar er geen foto van had en wist dat ik die wel kon hebben.
+2
wim-same
@MaxxuM4ever Deze typen hadden een vloeistof gekoelde motor.
+5
langeslagdiesel
@MaxxuM4ever eh,,,, luchtgekoeld,,,,? Moeite?... kracht,,, ? Moeite? / steen,, slapen,, hoe lang??????. Deze dikke witte is water gekoeld maar luchtgekoeld en zwak dat echt een verkeerde opvatting. De variant met aluminium koppen had duidelijk zijn grenzen maar de variant met giet stalen koppen had zijn grenzen in de motorolie liggen. Deze werd zo heet en dun dat deze verbranden. Nu zijn de olie kwaliteiten sterk verbeterd maar de verbranding temp omlaag gegaan en lucht gekoeld is van de markt. En dat vind ik nog steeds jammer. Ik hou van degelijk simpel en effectief.
MaxxuM4ever
@langeslagdiesel ja wat betreft die kennis lig ik aardig onder een steen idd, bij mij bestond het beeld altijd dat je een vloeistofgekoelde motor beter kon regelen qua temperatuur. Ik heb duidelijk geen ervaring met luchtgekoelde trekker motoren.
+1
olro 61
Mooie foto.
+1
a3vandiejen
Mooie trekkers zijn dit.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen dat vind ik ook, ik vraag mij soms af waar ze allemaal naartoe zijn.
a3vandiejen
@stijn-de-bock Ja inderdaad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lamborghini Formula 135 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!