Foto van een Massey Ferguson 690, bezig met gras harken.. Foto is geplaatst door De MF man op 06-06-2008 om 21:16:11, met 14 reacties.

Lely Hibiscus

De MF man
Foto van een Massey Ferguson 690, bezig met gras harken.

Reacties

wibe
Mooie hark:)
De MF man
Jazeker hij bevalt goed
wibe
Lely?????
mf6290power
Jah lely hibiscus 855
wibe
De meeste machines van lely zijn goed, behalve de maaiers
mf6290power
Maaiers ook hebben we er ook 2 van
wibe
Wij hadden een 280 mc (volgens mij een mc??), maar die ging stuiteren als je hard ging rijden, ze hebben van de fabriek hier een paar dagen getest, ook de nieuwe maaiers
mf6290power
Wij een front maaier 320 en achter een 280 spelmido of zo iets
De MF man
Ja idd we kunne goed 20 rijde zonder dat ze gaan stuiteren alleen niet met voor en achter want dan kome we vermoge tekort houdt het bij 15 km toch egt op ma die maaiers zijn echt super die van ons achter is nu het 12de seizoen aan het maaie en nu een keer een lager en tandwieltje kapot gehad de zijn geen betere maaiers en zo licht
TurnMeLoose
Ik, Maris en staaf hebben dit object verplaatst van Tractoren Massey Ferguson 690 (Gras harken) naar Machines Lely Hibiscus (Gras harken)
Maris
Ik, Maris en staaf hebben dit object verplaatst van Machines Lely Hibiscus (Gras harken) naar Machines Lely Hibiscus (Gras harken)
eddie
Heel degelijk, lijkt me een fijne hark 😄
De MF man
Idd een zeer fijne hark, netjes werk en een degelijke hark met heel wat capaciteit

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Hibiscus ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!