Toen ik net aangekomen was in Scherpenheuvel bij de andere Schlüter combinatie die richting Panningen trok. Was toen net over de helft mijn trip van 230km. Maar zou het toch zo weer doen! Alleen hoef

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Toen ik net aangekomen was in Scherpenheuvel bij de andere Schlüter combinatie die richting Panningen trok. Was toen net over de helft mijn trip van 230km. Maar zou het toch zo weer doen! Alleen hoeft het dan voor mij geen 38 graden meer te zijn. Ook met open schuifdeuren en achterraam houd het dan ook wel op.

Oorspronkelijk ging er nog een combinatie van 2 Super E7200's mee, maar de eigenaar kon geen vrij krijgen op zijn werk.

Reacties

schluterman
Dat is zeer jammer dat die er niet bij is geweest
+1
Schluterfan
@schluterman

Ja, die ene is een Italiaanse Super 900 zonder 4wd, zijn er toen 3 van verkocht.
YaMaGa
Hoelang heb je er dan zo ongeveer over gedaan? Is een behoorlijk eind. 40 km trekker?
+1
Schluterfan
@YaMaGa

Naar Scherpenheuvel een uur of 4-5, en dan naar Panningen nog een uur of 3 denk ik.

Ja hij loopt op zijn max wel 43, maar heb enkel op de lange rechte stukken vol gas kunnen rijden, altans als de wegen het toelieten.
YaMaGa
@Schluterfan is toch een heel eind op zo'n trekker... zeker op de beligsche wegen 🙈
Schluterfan
@YaMaGa

Een goede luchtgeveerde zit doet al wonderen vind ik. Ik kwam nog redelijk uit de trekker. Ondanks Belgische wegen! Ik hoop dat ze die miserie met die LEZ (lage emissie zones) wel laten waar de zon niet schijnt, want dan mag ik in vele steden met de trekker ook niet meer binnen.
YaMaGa
@Schluterfan ja dat van die luchtgeveerde zetel klopt wel. Maar als je alsnog op van die smerige betonplaatwegen zit moet je het meer dan rustig aan doen als je niet wil dat je met een hersenschudding uitstapt.

Tja die LEZ maken het er bij zulke ritten zeker niet makkelijker op. Gelukkig woon ik niet vlakbij een stad waar dit tot nu toe een gaval is. Het moet er net om doen dat ik komende week met de wagen naar gent moet. Kost me 25 euro voor de vrijstelling, en waarom?
Schluterfan
@YaMaGa

Tzijn daar allemaal zakkenvullers in Brussel. Ik moet zelfs een soort vrijstelling aanvragen omdat ik uit NL kom, om Gent binnen te mogen. Ik begin er niet aan, dan blijf ik wel weg uit Gent.
Schluterfan
@YaMaGa

Het slechtste stuk was eigenlijk aan de legerkazerne in Leopoldsburg. Wat een drama is mij dat daar. Vraag mij af als die mannen van het Leger er zo met hun Mogjes over vliegen of dat ook nog wel comfortabel rijd. Zo'n rotbaan.
nielsve
Een schlüter combinatie in Scherpenheuvel 🤔
Dan heb ik zo'n vermoeden dat de eigenaar van die andere schütler Wim noemt?
Schluterfan
@nielsve

Dat heb je goed 😉.
a3vandiejen
Schitterend.
+1
fendtford
Dit is echt poah

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!