Ergens onderweg, trekker zou een beetje aandacht kunnen gebruiken, wel een prachtig model dit.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 08-03-2020 om 05:45:30, met 11 reacties.

Massey Ferguson 560

stijn-de-bock
Ergens onderweg, trekker zou een beetje aandacht kunnen gebruiken, wel een prachtig model dit.

Reacties

David Bakker
Wij hadden thuis precies ook zoon trekker ,ook met spatbord verbreders . Heb je ook een foto van de achterkant ? Wij hebben er zelf toen een werklamp op gebouw aan de zijkant van de cabine en aan de hef van die vanghakken ( of hoe je het ook noemen wil ) om de machines makkelijker aan te koppelen.
+1
stijn-de-bock
@David Bakker van de achterkant heb ik geen foto gemaakt, het zou die van Julie wel kunnen zijn,je woont niet ver van mij.
David Bakker
@stijn-de-bock de laatste keer dat ik hem heb gezien is bij Warrens in kappelebrug . Ik herkentde hem van af de weg aan de grote werklamp aan de cabine . Wij hadden precies de zelfde velgen , en de lampjes op de cabine staan wat breder om dat er een voorlader heeft opgezeten . die is over gezet op de 3050 . ,Het zou best kunnen dus , ik heb er zelf niet veel mee gereden maar volgens mijn vader en broer is het een sterke trekker . Hij sleurde een volle 10 tons kipper met gemak door de klei . Als ik die trekker nog een keer mocht zien zou dat geweldig zijn .
stijn-de-bock
@David Bakker ik denk dat de huidige eigenaar hem bij warrens heeft gekocht.
+1
stijn-de-bock
@David Bakker volgende keer dat ik de eigenaar zie zal ik zijn gsm nummer vragen en vragen of ik die aan jou mag geven........
+1
stijn-de-bock
@David Bakker je hebt pb met het nummer van de huidige eigenaar. 😉🚜
David Bakker
Dan zat hem wel zijn. Dan moet er meer dan 10000 uur op staan . Bij ons ging hij weg met ongeveer 6500 uur in 1989. Hij is toen richting koewacht gegaan. Rond 2000 zag ik hem bij warrens .
stijn-de-bock
@David Bakker bij de huidige eigenaar doet hij niet zoveel uren,heb jij instagram?
David Bakker
@stijn-de-bock sorry instagram heb ik niet .
noordhof
Hij mist zijn luchtfilterkapje ! Mooi trekkertje !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 560 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!