Foto van een Duport liquiliser mooi weer mooi werk.. Foto is geplaatst door fendt308-driver op 28-03-2020 om 10:51:41, met 9 reacties.

Duport liquiliser

fendt308-driver
Foto van een Duport liquiliser mooi weer mooi werk.

Reacties

stijn-de-bock
En mooie foto.
+1
fendt308-driver
@stijn-de-bock
Dank je, doe mn best. Ik kan de laatste tijd alleen fotos plaatsen die ik meteen maak dus dan moet je ff de tijd nemen. Ff gauw fototje schieten valt niet mee dus post de laatste tijd niet zo veel meer
+2
huub
@fendt308-driver als je ze in Google drive zet kan het wel.
Valtrapowerr
@fendt308-driver heb je niet die blauwe balk met “selecteer een bestand van mijn computer” bij het foto’s uploaden?
+1
GerbertXL
Ik weet niet of die techniek is doorgedrongen tot jouw contreien, maar ik heb een "geheugen" op mn telefoon zitten, dan kun je foto's maken en ze bewaren. Ideaal.
+1
MaxxuM4ever
@GerbertXL moet je niet de Polaroid S10 hebben, die spuugt ze gelijk uit.
fendt308-driver
@GerbertXL ja maar vanaf het telefoon geheugen pakt ie ze niet. Dan moeten ze bij google in de wolk zitten of op insta/fb weet ik het. En daar ben ik niet zo'n held mee 🙈 had ook eigenlijk geen zin om heel dat google gebeuren in te stellen maar ga erbinnen kort is mee an de puzzel
+1
fendt308-driver
@Valtrapowerr
Uhm... oeps
Kreeg het eerder niet voor elkaar, maar lukt nu wel. Bedankt 🙈

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Duport liquiliser ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!