John Deere 214T pers weer een beetje toonbaar gemaakt. Valt me niet tegen nu alle stof er af is.. Geplaatst door Henk 1120 op 30-03-2020 om 22:04:47, met 13 reacties.

John Deere Pers

John Deere 214T pers weer een beetje toonbaar gemaakt. Valt me niet tegen nu alle stof er af is.

Reacties

+2
a3vandiejen
Mooie combi zo.
wim-same
@Henk 1120 En met deze pellet vorken kan je de punten van de vorken helemaal niet zien. Ik kan het al niet zien met een open vorken bord, want ik kijk precies tegen de tussen balk van de voorlader aan, waar ook nog eens veel hydraulische componenten achter een beschermkap op zitten.
Henk 1120
@wim-same Kan er, als ik hem iets voorover onder de pallet schuif, net onder door kijken, dus dat valt mee.
wim-same
@Henk 1120 Nou als ik op dezelfde hoogte sta als de pellet, kan ik hem niet zien, en druk ik de pellet kapot. Als de pellet 20 cm hoger staat kan ik de punten van de lepels net zien.
+1
goeiedag eem
Mooi opknap project Henk, nog steeds dezelfde apparaten als er nu opzitten met het deering systeem?(raspe newholland apparaten)
+1
Henk 1120
@goeiedag eem Ik durf het zo niet te zeggen, maar jij zult het vast weten, als ervaren pers monteur. Alles is in elk geval origineel!
+1
goeiedag eem
@Henk 1120 oke, als alles maar draaien wil kan ik wel een keer komen kijken als de kust weer veilig is ivm de corona, als het wel dezelfde apparaten zijn ken ik er inderdaad wel wat van ja.En anders is er met gezond boeren verstand en goed kijken ook wel wat van te maken, dat mag geen probleem zijn
Henk 1120
@goeiedag eem Alle boekjes zijn er bij, zowel het originele onderdelenboek en de gebruiksaanwijzing in het Duits en 1 origineel vertaald in het Nederlands, dus ik zal er een eind mee komen. Maar je mag altijd komen kijken natuurlijk. Uitgave van 1964 !
+1
goeiedag eem
@Henk 1120 als dat er bij is mag het geen probleem zijn, en is mooi dat dat er allemaal nog bij is, spreek je op het werk wel, hebben we het er wel een keer over, als de kust weer veilig is en we weer bij elkaar over de vloer mogen komen
+1
Uni-Trac
Mooie originele pers.
+1
Gerrit GBo
Mooie combinatie!
+1
evertjan1977
Mooie pers ook

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Pers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!