Foto van een BLOOPERS Huhh??? Zit je toch raar te kijken als je bij het kiepen vlammetjes achter de kipper vandaan ziet.

BLOOPERS Huhh???

steyrTom
Foto van een BLOOPERS Huhh??? Zit je toch raar te kijken als je bij het kiepen vlammetjes achter de kipper vandaan ziet.

Reacties

wim-same
@steyrTom Nieuwe Remlichten ?
Martinsame
@wim-same als je aansteker stuk is dan heb je op deze manier wel vuur😂😜
+13
Sojaboontje
Lampen moeten branden toch?
Fendt926Driver
Hout op een brandend paasvuur gekipt??
steyrTom
@Fendt926Driver wel hout op het paasvuur gekipt maar die brande toen nog niet. Kiepen moest beetje snel gaan. Waren met twee kippertjes, werden geladen door een mobiele kraan met hout wat op het land lag en een rups kraan draaide alles aan de bult.

Denk met een tak de beschermingskap geraakt en draadjes door de war getrokken. Moet dan door de warmte van het rem licht zijn gaan branden want had de verluchting niet aan. Gekke is dat er ook geen zekering kapot was.
john deere 7810
@steyrTom

dit zie je niet vaak zo hahah, en maar goed ook 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Huhh??? ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!