Deze foto heb ik vandaag gemaakt tijdens mijn coronawandeling.de boer op de foto is 73 en een hele goede vriend van mij,zijn broer van 68 is vorige week ziek geworden en na enkele dagen gestorven aan CORONA.,het doet wat met een mens als het dichtbij komt.

New Holland TS 110

Deze foto heb ik vandaag gemaakt tijdens mijn coronawandeling.de boer op de foto is 73 en een hele goede vriend van mij,zijn broer van 68 is vorige week ziek geworden en na enkele dagen gestorven aan CORONA.,het doet wat met een mens als het dichtbij komt.

Koeien aankopen of verkopen

Kijk dan eens op koemarkt.nl, dagelijks vers aanbod met kalveren, vaarzen, koeien en stieren.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+1
new holland koen
En met de man op de foto niks aan de hand?
+1
stijn-de-bock
@new holland koen op schrik na niks aan de hand.
+1
new holland koen
@stijn-de-bock Gelukkig maar.
Hopelijk is het allemaal snel over, maar ik ben er bang voor dat dat niet zal zijn...
+1
stijn-de-bock
@new holland koen ik denk er net hetzelfde van.
+7
noordhof
Verdomme , dat pakt een mens ! En de boer moet voort want zonder boeren geen leven . sterkte allemaal .
+5
hooidonk
Pffff...wat een verhaal, het maakt de foto heel bijzonder.

Wens hem sterkte als je hem weer spreekt.
Jij zult hem waarschijnlijk ook (goed) gekend hebben?
+4
stijn-de-bock
@hooidonk zijn broer Alfons kende ik eigenlijk niet zo goed,de man woonde een dorp of 2 verder hiervandaan, maar dat maakt het niet minder erg natuurlijk.
+3
schluterman
@stijn-de-bock inderdaad wenst van mij ook sterkte jonge jonge wat een verhaal
+6
wim-same
@stijn-de-bock Het doet je zeker wat Stijn. Ook bij mij in de familie is er al Corona. Hoop dat dit goed afloopt met mijn schoonzus en haar kinderen. De kinderen hebben het ook. Ik ben met mijn slechte longen ook een risico groep. Heel goed opletten en toch zo veel mogelijk afstand proberen te houden.
+8
stijn-de-bock
@wim-same voorzichtig zijn is de boodschap, jammer genoeg zijn er nog steeds veel mensen die het niet snappen.
+4
CaseCS130
Met name voor de mensen die al wat in mindere gezondheid verkeren is het een ramp. Gisteren bericht gekregen dat een oude boerin waar ik altijd bramen zoek na amper 2 dagen in het ziekenhuis al overleden was. Ze was al niet in goede gezondheid en dan gaat het zomaar hard.
+2
stijn-de-bock
@CaseCS130 hier net hetzelfde, hoorde net dat een boerin 88 jaar,hier uit het dorp ook in het ziekenhuis ligt met corona en een al zwakke gezondheid.
+2
wim-same
@stijn-de-bock Het zijn wel vaak oudere en zwakke mensen die dit niet overleven. Laten we hopen dat dit drama snel weer verdwijnt.
+5
stijn-de-bock
@wim-same dat willen we allemaal wim
+4
wim-same
@stijn-de-bock En als het voorbij is Stijn. Dan komen we lekkere gehakt balletjes eten bij jou hé. met een trekker ritje. ha ha
+2
stijn-de-bock
@wim-same dat zie ik al hélemaal zitten Wim, daar kijk ik echt naar uit.
+3
a3vandiejen
@stijn-de-bock Bizar wat er allemaal om ons heen gebeurt. Is haast niet te bevatten. Maar als het zo dichtbij komt...heb te doen met je vriend..
+8
erik9831
Is niet te vatten wat er gebeurd. Ik kijk nog 1 - 2 keer per dag het nieuws, probeer zoveel mogelijk men werk te doen en zo weinig mogelijk contact te hebben met de medemens, buiten de vrouw en kids.
+3
schluterman
@erik9831 inderdaad erik mooi je ding doen en vlug naar huis
+2
wim-same
@erik9831 Bij mij net zo Erik Mijn werk gaat ook nog gewoon door, maar probeer ook zo veel mogelijk afstand te houden. Maar soms lukt dat niet. @schluterman en vlug naar huis deed ik voor die tijd ook al hoor. ha ha. Maar nu een gegronde reden om vlug naar huis te gan.
+3
schluterman
@wim-same jazekers thuis een beetje hobbyen en genieten
+3
wim-same
@erik9831 De vrouw en kids zijn inderdaad een uitzondering. Als iemand in ons gezin de besmetting heeft, dan krijgen de anderen het ook wel. Bovendien, mijn vrouw en kind.......Een knuffel.
+3
Towaberg
Het zijn idd rare tijden, afstand moeten houden van mensen die je graag ziet.
En dingen die anders heel normaal zijn , nu verboden zijn.
Zolang we maar gezond blijven en hopelijk is dit de eerste en de laatste periode in ons leven dat onze vrijheid beperkt wordt.
Veel sterkte voor je kameraad Stijn .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 110 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!