Laatste houtjes er doorheen als het goed is. Volgende week moet ie voor de kuilverdeler en de kuilkoning heeft m graag schoon. Dus maar een schuimpistool aangeschaft, we moeten ze wel tevreden houden

John Deere 6610

GerbertXL
Laatste houtjes er doorheen als het goed is. Volgende week moet ie voor de kuilverdeler en de kuilkoning heeft m graag schoon. Dus maar een schuimpistool aangeschaft, we moeten ze wel tevreden houden tenslotte.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Schuim pistool is wel super werk.
Als je de verhouding water/schuim maar goed hebt plakt en reinigt het mooi
casejxu
Zoiets wil ik ook nog eens maar weet niet zo goed welke
+1
Michiel 6280
@casejxu Wij hebben thuis gwn ontvetter van karcher. Gewoon 1/4 verdunnen en met de rugsproeier op de trekker spuiten en dan afspuiten werkt ideaal.
Werkt idd super
+1
Saeghershof
Ik heb zelf een schuimpistool en dat word regelmatig gebruikt. Zou niet meer zonder kunne.
newholland6640
Paar tientjes, ideaal
koenclaas
Is het dan ook zo schoon dat je de borstel achterwege kan laten of dat niet?
Jorrick 1455XL
@koenclaas Ik vond de eerste keer erg tegenvallen, maar heb het idee dat na een aantal keer wassen het steeds beter gaat.
joozt
@koenclaas ondanks het dikke schuim gebruik ik de borstel altijd nog. Als je de trekker een beetje smerig hebt krijg je dat er zonder borstel niet mooi af!
Valtrapowerr
Ik heb truckcleaner bij de plaatselijke technische handel gehaald maar vind resultaat wat tegenvallen...tijdens spuiten denk je wauw wat mooi schoon maar dan droogt het op en is het nog niet echt schoon... wat doe ik verkeerd?🤷🏼
@Valtrapowerr toch even met de spons er over of iets meer verdunen maar bij sommige werkt sponzen net wat beter heb ik die nu gebruik ook
+1
Valtrapowerr
@johndeere6910forever oke dank ga ik proberen!
+1
GerbertXL
@Valtrapowerr Licht eraan hoe kritisch je bent denk ik 😬 .
Deze trekker krijgt niet zoveel liefde dus dan is het al snel goed, ruiten zag ik al wel dat er flink druipers op zitten, volgende keer dan toch liever spons er overheen. Binnenkant vind ik lastiger, word zo'n zooitje met sopje en met glassex krijgt ik het ook nooit streeploos.
@GerbertXL glassex en een blauw rol papier werkt hier prima voor de binnenkant. Eventueel het dikke er even af met een natte doek/sopje
GerbertXL
@ronald-deutz-fahr als je eerst een sopje nodig heb voor de binnenkant om de dikke koek eraf te halen is het wel heel ver heen.
Ik doe het ook met glassex en uierpapier, lijkt best aardig totdat de opkomende/ ondergaande zon erop schijnt...
@GerbertXL voorraam etc niet Indd, maar dat raampje onder het achterraam word weleens vergeten, deuren onderin willen wel vies worden. Dan is het beetje zonde van de glassex.
johndeere6230
Quote Reactie van @GerbertXL:
lijkt best aardig totdat de opkomende/ ondergaande zon erop schijnt...

Even nawrijven dat scheelt de helft. Dat schuim wat @bikkertie al aangeeft is ook top.

Was hier de trekker nooit met sop eigenlijk, dat inschikken komt vaak best secuur, direct er weer afspuiten anders wordt het een soort dof als her opdroogt. Nu gewoon met de hand even een rondje lopen met lauw water, stelt ook niet zo veel voor
Arie_MF
@GerbertXL Als de spiegels en ruiten vies zijn pak ik een paar voorbehandeldoekjes met alcohol en daarna met een blauwe doek nawrijven, werkt perfect.
+1
casejxu
@GerbertXL schoonmaken met doek 1 en glassex. Daarna met 2e doek droog maken. Dan is het streeploos
bikkertie
@GerbertXL hier van dat spul voor de ramen wat schuim word als je het spuit, werkt fantastisch en nauwelijks strepen
@bikkertie Ruitschoon zeker dat werkt idd super en bijna streeploos
DANOONTJE POWERR
Ik was mijn ramen nooit meer. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6610 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!