Foto van een Massey Ferguson 1080. Deel van de kappen er vandaag opgezet :). Foto is geplaatst door Loekje op 30-05-2020 om 17:54:05, met 10 reacties.

Massey Ferguson 1080

Loekje
Foto van een Massey Ferguson 1080. Deel van de kappen er vandaag opgezet 😄

Reacties

a3vandiejen
Word een plaatje..
Loekje
@a3vandiejen Bedankt! Wel mooi om te bedenken dat we (bijnaaaa) alles zelf hebben gedaan. I.t.t. de trekker wegbrengen naar een spuiter en hem kant en klaar weer terug krijgen. Niet dat dit even strak is als een professionele spuiter, maar komt in de buurt.
+1
a3vandiejen
@Loekje Ja dat geeft een goed gevoel, dat weet ik inmiddels.👌
kramer
Quote Reactie van @Loekje:
(bijnaaaa) alles zelf hebben gedaan
Het hoeft niet nieuw te lijken, is die van mij ook niet, maar waar voor zitten die boutjes in het neus stuk?
Loekje
@kramer Scherp! De neus is van plastic en erg breekbaar. Daarom zitten er metalen strippen achter om de typeschildjes stevig mee vast te kunnen zetten.
kramer
@Loekje Okay, maar heb jij niet een beugeltje om dat schildje vast te zetten? dan raakt hij het kunststof niet.
Loekje
@kramer ja, zo'n beugel die klemt. Maar wat ik bedoel is vooral voor de andere kant. Daar zit het schildje met draaimechanisme, zodat je makkelijk bij het luchtfilter kunt.
+1
kramer
@Loekje Die kant is idd kwetsbaar.
Loekje
@kramer ook wel apart dat ze voor een trekker uit de jaren 70 (metalen spatborden, gietijzer, etc) een plastic neus hebben gebruikt. Gewichtsbesparing was 't niet om te doen ...🤔

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 1080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!