Een sterke troef van het merk Schlüter: super snelle service door kanteltechnik...motor en achterbrug in enkele seconden vrij gelegd...Ook op een Feldtag in Nordhorn in 2008 trekt een Schlüter in de

Schlüter Super 2000 TVL

olro 61
Een sterke troef van het merk Schlüter: super snelle service door kanteltechnik...motor en achterbrug in enkele seconden vrij gelegd...Ook op een Feldtag in Nordhorn in 2008 trekt een Schlüter in deze positie de nodige bekijks.

Reacties

+6
olro 61
Nog een paar aanvullende foto's.

(klik om te vergroten)

Hydraulisch kipbare Kabine.

(klik om te vergroten)

8 cilinder in rij!
+1
schluterman
@olro 61 blijft inderdaad een apart gezicht. Als ik mijn compact 850v zo neer zet heb je gegarandeerd bekijks
+1
patfordson
Top 👍👍👍
+2
Mooie opgeknapte schluter zo als het hoort , zonder toeters en bellen 😃
+2
Schluterfan
@schluter jan van samang

Peter Spitzer restaureert al zijn Schlüters zoveel mogelijk naar het origineel.

Alleen de 2000 uit de 2001 Baureihe heeft hij gerestaureerd naar een niveau waar zelfs 100/100 niet genoeg is om punten op te geven, zo prachtig gerestaureerd. Elk boutje, moertje, maar ook alle leidingwerk geel of grijs verzinkt, alle onderdelen zijn apart gespoten, elk gaatje is afgedicht met een zwart stopje,.... Moest Schlüter hun trekkers opgebouwd hebben op die manier, dan konden ze gelijk het prijskaartje voor een nieuwe ook x2 doen...

Toen ik hem eens complimenten daarop gaf zei hij doodleuk, nuja ik wou er eentje waar ik echt het boekje te buiten ga op gebied van originaliteit, en dat werd deze trekker, omdat de band er net iets anders mee is dan met de andere Schlüters die ik heb.
@Schluterfan ja die naam zegt mij wel iets , hielp hij met het organiseren van het schlutertreffen in nordhorn ?
+1
schluterman
@schluter jan van samang klopt inderdaad
+1
florisrobben
Schitterend om te zien
+1
a3vandiejen
Prachtig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 2000 TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!