Foto van een Valtra C100 met AP doseerbak. Cyclomesjes tussen het aardappelmes van AP gelast om de aardappels wat fijner te snijden.

Valtra C100

Foto van een Valtra C100 met AP doseerbak. Cyclomesjes tussen het aardappelmes van AP gelast om de aardappels wat fijner te snijden.

Reacties

wim-same
@Valtra-fan Teun werden de aardappels niet fijn genoeg gesneden of zaten er nog hele aardappels tussen ?
Valtra-fan Teun
@wim-same er zaten geen hele tussen maar we wilden ze graag fijner voor onze jonge Belgisch witblauw stieren en vaarzen. Voor de oudere stieren en koeien is het geen probleem als ze wat grover zijn.
wim-same
@Valtra-fan Teun als ze maar wel tenminste één keer gesneden zijn. Bij ons in de buurt ook een vleesvee boer die al een paar keer een koe gestikt heeft in een aardappel. Ik heb hem toen ook al gezegd dat hij ze moet snijden met een voerbak.
BEboer
Lukt het nog goed op de aardappels te bewaren? Vrijdag komt er nog een kleine vracht omdat ik bang bzn dat ze nt meer bewaren.
wim-same
@BEboer Koelen en ventileren. Maar dat moet wel kunnen.
+1
Valtra-fan Teun
@BEboer momenteel kunnen we ze nog goed bewaren. We hebben ze buiten liggen en niet al te hoog zitten max. 1 meter hoog zodat er goed lucht doorheen kan. Scheelt natuurlijk ook dat het de laatste weken niet heel warm is anders valt het tegen om ze goed te houden.
fendt308-driver
En werkt het goed, hoe fijn snijd hij het nu?
+1
Valtra-fan Teun
@fendt308-driver werkt mooi, zijn nu schijfjes van max. 2 cm dik.
Ritchie
@Valtra-fan Teun

Geen last van die harde kluiten? Die kunnen gemeen zijn voor die messen.
Valtra-fan Teun
@Ritchie van kluiten hebben we niet snel last. In het verleden wel eens een partij laten komen waar veel stenen in bleken te zitten. Die hebben we er eerst tussenuit moeten halen, doffe ellende.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra C100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!