Foto van een David Brown 1690 achtervelgen ook maar een keer oranje gespoten. Foto is geplaatst door wilbert-van-de-streek op 18-07-2020 om 15:42:14, met 8 reacties.

David Brown 1690

Foto van een David Brown 1690 achtervelgen ook maar een keer oranje gespoten

Reacties

yoohan
Mooie trekker hoor!
Van de week nog ronde foliebalen gereden met een 1290 (beetje uit nood). Daar kwamen de vonken uit de uitlaat. Trekkertje stond al jaren zo goed als stil. Roet was goed aan het verbranden.
+1
@yoohan 🤣🤣 denk als je onze 1294 er voor zet hetzelfde is word ook bijna niet gebruikt
yoohan
De pk's was niet eens het probleem opzich. Maar de zooi aan het rollen krijgen in zacht veenland was nog de grootste uitdaging.

Had ook al jaar of 10 niet meer op die trekker gereden. Moet je savonds om uur of elf dat ding uit nood uit de schuur trekken, bijna geen verlichting. Gelukkig kon alles via dammen binnendoor over de huiskavel.
@yoohan dat zal best ja wep mooi dat je binnendoor kan waarschijnlijk ook geem remventiel op de trekker. Heb ik bij de 1690 pas nog opgebouwd.
yoohan
@wilbert-van-de-streek
Nee remventiel zat er niet op de trekker inderdaad.
akkermopet
Mooi werk!📸👌
a3vandiejen
Prachtige trekker.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 1690 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!