Foto van Argenterio mobiele kraan bij mijn opa vroeger in een oude schuur. Foto is ongeveer gemaakt in 1990.Typenummer weet ik niet. Half op de voorgrond nog een David Brown 990 met steekschopsnijder.

Argenterio Mobiele kraan

yoohan
Foto van Argenterio mobiele kraan bij mijn opa vroeger in een oude schuur. Foto is ongeveer gemaakt in 1990.
Typenummer weet ik niet. Half op de voorgrond nog een David Brown 990 met steekschopsnijder.

Reacties

+1
newholland-
Zo te zien op dat moment al even niet meer gebruikt .wat is er uiteindelijk mee gebeurd of staat het er nog?
GerritZ
Mooi ding
+2
yoohan
Mijn opa is in 1992 overleden. Mijn oom heeft de boerderij overgenomen en is verhuisd naar andere locatie. Vorig jaar kreeg ik een kort filmpje dat de kraan nog steeds draait.
Werd regelmatig gebruikt de kraan toen ook hoor om o.a. de meststrooier te laden, sloten schonen en gewoon overal hand en span diensten.
Zit volgens mij vooral vogelstront op, opa was niet zo poetserig.
+1
GerritZ
@yoohan blijft een mooi ding.
+2
yoohan
@GerritZ
Voor mij was het als klein mannetje natuurlijk een gigantische machine. Was er ook diep van onder de indruk. Later ga je alles wat meer in perspectief zien, en dan realiseer je je dat het allemaal niet zo onwijs groot was.

Toch heb ik mooie herinneringen aan die boerderij. Opa had een eigen stier aan de ketting staan, was ook altijd spannend om even in dat stalletje te gaan kijken natuurlijk.
a3vandiejen
@yoohan Mooi Johan.
GerritZ
@yoohan soms zijn kleine dingen groot genoeg
+1
Martinsame
De delfino voor de meststrooier en hier mee laaien ken je nog mooie foto's maken ook 👌😉
+1
a3vandiejen
@Martinsame Dat zou zeker mooi zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Argenterio Mobiele kraan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!